Okulda sanki yokmuşum gibi davranıyorlar

Merhaba! Okul başladığından belli bütün arkadaşlarım sanki ben yokmuşum gibi ani kaza ile benimle sataşıyorlar okul açıldığından belli böyle neden bunu yapıyorlar bir fikrim yok. Günlerdir aynı sorunu yaşıyorum bildiğiniz artık okuldan soğudum ne yapmam gerekdiğini de artık bilmiyorum. Yardım edebilir misiniz?

Dik dur üstlerine yürü onlardan korkma ama pasif görünme onlar yokmuş gibi davran.

Nabza göre şerbet ver, kim sana nasıl davranıyorsa, sen de onlara öyle davran. Daha okulun ilk günlerinde dişlerini gösterir, sınırlarını çizersen, okul hayatın boyunca rahat edersin. Kimseye kendini ezdirme.

Liseli ergenler, sıskalarla dalga geçerler genelde. Kilo almaya çalış. Başka hiçbir sebebi yok emin ol, sınavdan 0 al yine dalga geçmezler hatta tembelleri cool görürler. Bir de her sınıfın 2-3 kekosu vardır. Onlar bütün sınıfı rahatsız eder. Onların allah belasını versin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı