Arkadaş ile çevrim içi oynanacak oyun önerisi

Ya şimdi küfür etmeyin de ben Minecraft'ı öneriyorum. Bed Wars'ta falan biraz kanser olabiliyorsunuz ama cidden eğlenceli. Yoksa The Last of Us öneriyorum. Ben PlayStation'da oynamıştım ve çok beğenmiştim, bilgisayarda da güzeldir diye düşünüyorum. Yeni oyununu da oynayabilirsiniz (The Last of Us Part II). Oynamadım ama eleştirileri vs. çok güzel. Ama sisteminiz yeter mi bilmiyorum. Ama yeter gibi görünüyor yani. Satın almadan önce bir bakmanızı öneririm. (Ben pek anlamıyorum da bu sistemlerde vs. o yüzden sizin bakmanızı istedim. :D)
 
Stardew Valley. Arkadaşım ile başladık geçen gün sarıyor.
The Last of Us öneriyorum. Ben PlayStation'da oynamıştım ve çok beğenmiştim, bilgisayarda da güzeldir diye düşünüyorum. Yeni oyununu da oynayabilirsiniz (The Last of Us Part II). Oynamadım ama eleştirileri vs. çok güzel. Ama sisteminiz yeter mi bilmiyorum. Ama yeter gibi görünüyor yani.

Anladım. Çok güzel tavsiye.
 
Ya şimdi küfür etmeyin de ben Minecraft'ı öneriyorum. Bed Wars'ta falan biraz kanser olabiliyorsunuz ama cidden eğlenceli. Yoksa The Last of Us öneriyorum. Ben PlayStation'da oynamıştım ve çok beğenmiştim, bilgisayarda da güzeldir diye düşünüyorum. Yeni oyununu da oynayabilirsiniz (The Last of Us Part II). Oynamadım ama eleştirileri vs. çok güzel. Ama sisteminiz yeter mi bilmiyorum. Ama yeter gibi görünüyor yani. Satın almadan önce bir bakmanızı öneririm. (ben pek anlamıyorum da bu sistemlerde vs. o yüzden sizin bakmanızı istedim. :D)

The Last of Us sadece PlayStation özel değil mi?
 

Geri
Yukarı