Arkadaş kalalım dedi

Eaglebearer7

Centipat
Katılım
11 Nisan 2023
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Aynı sınıftayız, ben ondan hoşlandım o da pozitif sinyaller verdi bakışlar, yakınımda oturmalar filan ben de bundan cesaret alarak teklifimi yaptım. Bana aynı sınıftayız, arkadaş gruplarımız arasında denge kuramayız mealinde gibi bir şey söyledi, arkadaş olarak devam ederiz dedi. Çok arada kaldım bir kez daha teklif etsem mi diye bazen bana bakıyor garibime gitti. Sizce ne yapmalıyım?
 
kızın hareketlerini sen kendi kendine pozitif sinyal diye ümitlendirmişsin. Ayrıca gurur yapın biraz kız seni reddetmiş bir bahane bularak, gidip te bir daha teklif etmek nedir?
 
Utanmayacak mısın dostum tekrar teklif ederken peki ? Kendine biraz daha saygın olsun. Kız bildiğin istemiyorum seni muhabbetini evirip çevirmiş. Bir kız seninle beraber olmak isterse hiç böyle şeylere girmez emin ol bundan.
 
Naza mı çekiyor acaba dedim hani kendini ağırdan satma gibi yani gerçekten istese böyle şeyler yapmaz diyorsunuz değil mi? Çünkü bazen bakıyor filan kafam karıştı.
 
Cevaplarınız için teşekkürler kafam allak bullak vallahi tekrar sorsam mı diyorum ama istese dediğiniz gibi kabul ederdi kusura bakmayın buraya da yazıyorum ama içim rahat etmiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı