Hank J Wimbleton
Hectopat
Merhabalar, bu aralar çok konuşmadığım bir arkadaş ile konuşmaya başladık. Öyle dertlerimizi falan söylüyorduk bende sınıftan birinin benim fotoğrafımı sticker yapip sınıf grubuna attığını söyledim o da hatırladı. Hoş bir şey değildi falan dedi sonra ben de dedim işte bir samimiyetimiz de yoktu atanla dalga geçmek amaçlı mı attı yoksa şakasına mı attı ki? Dedim, bilmiyorum dedi. Sonra bana arkadaş grubumun beni kalitesiz gösterdiğini söyledi. En basta şaşırdım, fakat düşününce doğru geldi. Bu grup 5-6 kişi benimle beraber. Hepsi inek tipler, sadece biriyle öyle muhabbet edip oyun oynuyoruz. Ama bu da gruptan başka birisine yalakalık yapıyor sinirimi bozuyor. Neyse bu başta konuştuk dediğim arkadaş bana bu gruptan ayrılmamı başka insanlarla konuşmam gerektiğini söyledi. Yani gerektiğini değil tavsiye verdi. Başka sınıfta iyi geçindiğim arkadaşlarım var git onlarla konuş falan dedi. Sizce ne yapsam? Bu grubu çok sevmiyorum ama başka bir grup daha var sınıfta onlardan biri de o stickerımı atan çocuk. Gerçi sticker olayı 1 yıl önce falan oldu şu an bir sıkıntımız yok. Ama onlarda çok çocuksu geliyor gözüme ve hiç benim kafam değiller, sizce ne yapmalıyım?