Arkadaş olan kızdan hoşlanmak

@Galaxes, işin kötüsü de ne biliyor musun? Şunu yaptım, bunu yaptım vs. diyecek bir insan zaten kesinlikle değilim. Yaptığım iyiliği de başa kalkacak bir insan da değilim. Onun yakın çevresinin yapmadığı iyiliği, kendi annesinin yapmadığı iyiliği bile ben yaptım.

Ek olarak kızı içten içe sevmeme rağmen abilik yaptım, çoğu zamanda da derdini dinledim. Kısacası elimden gelen her şeyi yaptım ancak bazı zamanlarda olmayınca da olmuyor. 2 sene falan aramızda bir soğukluk oldu sonrasında da olaylar patlak vermeye başladı zaten. Kız onu sevdiğimi bilmiyordu, hiçbir zaman da bilmeyecek. Bazı iyi şeyler böyle sır olarak kalsın bakalım :) burada paylaştık sır olmaktan da çıktı da forumları aktif olarak kullanan birisi değil zaten. Problem olmaz.

2020 Ocak ayı gibi bir olay yaşadık, tamamen beni haksız çıkardı ve ortaya bir bahane attı, bahanesinde de nişanlıyım. Nişanlım seninle görüşmemi istemiyor falan dedi. Ben de haklıdır, tamamdır dedim. Sonra kızın nişanlı olduğu çocuğu buldum, durumu anlattım. İçinin ferah olmasını, aramızda da bir şey olmadığını belirttim.

Çocuğun dediği şey ise ben evleneceğim kadını zaten kısıtlayamam, ona da öyle bir şey söylemedim. Emin misin öyle söylediğine vs. dedi. Kısacası, kimseyi alttan almayın ve kimseye de kolay kolay güvenmeyin. Tek diyebileceğim sanırım bu olur.

Hepsini okudum hocam. Bağınızı keserek iyi yapmışsınız. Ben merak ediyorum şu an o kocası mutlu mu veya ileride mutlu olabilecek mi?

@Galaxes, inan bir fikrim yok. Ama umarım mutludur diyebilirim.

İnşallah hocam. Benim de olayımı anlatayım size. Hocam kızla tanıştık sevdik birbirimizi cidden, başta alkol içtiğini öğrendim tamam olabilir herkesin kendi kararı ilişkiyi etkilemeyecekse sorun yoktur dedim. Etkilemedi zaten, bir gün arkadaşım onla konuşurken şüphelendi biraz aldatıyor mu diye. İşte konustu konuştu, kız evet dedi sonra ben yazdım ve kavga ettik engel attı bende attım. Aylar geçti yazdı ben aldatmadım diye, o dönemlerde psikolojik sorunlarım vardı o yüzden yaptım dedi. Ben hala bilmiyorum aldattıp aldatmadığını, çok iyi arkadaştık aslında zaten o açıldı bana bende kabul ettim üzülmesin diye, arkadaş olarak nadiren de olsa konuşuyoruz. Ahirete kadar kalacak bu olay, bakalım aldattı mı aldatmadı mı?

@Galaxes, beni biliyorsun. Abin yaşında bir insanım, sana verebileceğim en iyi tavsiye şu olur:
Biri seni aldattıysa ya da kandırdıysa onunla ilişkiyi tamamen kes. İlla biriyle yatmasına vs. gerek yok. Eğer seni kandırdıysa ve üzdüyse aynı şeyi gene tekrarlar. Şu an senin onunla konuşman eski anılarını depreştirir ve belirli bir süreden sonra senin üzülmene sebep olur.

O kıza ver gitsin yolu, karşına daha iyileri çıkacaktır. Bundan emin olabilirsin, o kızın seninle ara sıra konuşma sebebi seni büyük ihtimalle ikinci planda görüyordur. Kısacası sana işi düşünce yazacaktır, ben senin yerinde olsam tamamen muhabbeti keserdim.

@Galaxes, beni biliyorsun. Abin yaşında bir insanım, sana verebileceğim en iyi tavsiye şu olur:
Biri seni aldattıysa ya da kandırdıysa onunla ilişkiyi tamamen kes. İlla biriyle yatmasına vs. gerek yok. Eğer seni kandırdıysa ve üzdüyse aynı şeyi gene tekrarlar. Şu an senin onunla konuşman eski anılarını depreştirir ve belirli bir süreden sonra senin üzülmene sebep olur.

O kıza ver gitsin yolu, karşına daha iyileri çıkacaktır. Bundan emin olabilirsin, o kızın seninle ara sıra konuşma sebebi seni büyük ihtimalle ikinci planda görüyordur. Kısacası sana işi düşünce yazacaktır, ben senin yerinde olsam tamamen muhabbeti keserdim.

Zaten bir tek yeni yıl için yazdı hocam :D. Utanıyorum kendimden nasıl yaptım diye. Zaten tavsiye ustası sizsiniz burada kendi başıma göre gidecek değilim :D. Ben zaten yazmıyorum hocam ama yazınca yazmamak ayıp olur diye yazıyorum.

@Galaxes, estağfurullah. Ben de deneyim ve tecrübelerimi sizlere aktarıyorum.
yazınca yazmamak ayıp olur.
Yerim onun ayıbını ya :D Dediğimi yap ve tamamen muhabbeti kes bence. Sana bir şey soracağım, sen şimdi onunla konuşunca eski anıların depreşmiyor mu? Sana yazık değil mi?

@Galaxes, estağfurullah. Ben de deneyim ve tecrübelerimi sizlere aktarıyorum.

Yerim onun ayıbını ya :D dediğimi yap ve tamamen muhabbeti kes bence. Sana bir şey soracağım, sen şimdi onunla konuşunca eski anıların depreşmiyor mu? Sana yazık değil mi?

Arada bir geliyor ama oyun sırasında oluyor unutuyorum ama hocam... Boştayken yazarsa keşke eskisi gibi mutlu olsam demiyorum da değil.

@Galaxes, değerlisin ve bunu unutma. O kızı tamamen engelle, yoluna devam et. Hayat motton da bu olsun.
Samimi olarak söylüyorum. İnsanüstü zeki biri olarak hiçbir kızdan utanmam. Kendimden daha düşük IQ'ya sahip bir canlıdan utanmak bana çok saçma gelir. Sen normalden zeki olmasan da bir kızdan 5-10 puan kadar IQ yüksekliğin mutlaka vardır. Öyleyse utanma. Konuşmaya başla.
Kendini de ezdirme :)

@Galaxes, rica ederim. Kimseyi de memnun etmeye çalışma, erişilemez sen ol. O kız olmasın, o kız hayatı boyunca seni anımsasın. Ben gerçekten kazık yiye yiye artık işin kitabını yazdım, tavsiyelerime uy. Pişman olmazsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı