Arkadaş olmadan olur mu?

Fazla yalnızlık insanı depresifliğe sürükler, uzun vadede ciddi sıkıntılar yaratabilir. Etrafında bir sürü insan olmasına gerek yok, tanıdığın ve güvendiğin 8-10 kişi yeterli olacaktır zaten.

Az çok anlaşabildiğim 2-3 kişi var, yeterli bu. Bir ara hiç kimse yoktu konuştuğum o dönem berbattı. Kısacası ihtiyaç var.

Arkadaşsız olmaz ama öylesine arkadaştan da dost olmaz.

Yalnızlığa alışan insanlarda ters tepebiliyor. Yalnızlığa alıştığım zaman birileriyle arkadaş olmaya başladığımda psikolojim bozuldu, sen niye kendini başka biri olmaya zorluyorsun diye. Ama daha sonra kişilik oturuyor.

Kendi hatam yüzünden birçok arkadaşımı kaybettim.

Vala ne kadar arkadaşım olduysa hepsiyle kavga etim şunu anladım kendi kafama göre insan yok piyasada o yüzden yalnız olmak benim için daha iyi.

Yalnızlık iyidir, tek başına olmak kötüdür. İstediğinizde yalnız da kalabileceğiniz ama istediğiniz takdirde de bir şeyler yapabilecek birini bulabileceğiniz bir düzen oturtmaya çalışın. En güzeli böyledir diye düşünüyorum, kendim de bunu uyguluyorum.

Benim yaşım 17 sadece bir kuzenim var. Onun dışında biriyle arkadaş olmuyorum. Lise de insanlar çok garip olduğu için belki. Belki de asosyal olduğum içindir. Ama arkadaşın olmasa da olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…