Arkadaş ortamına girmek için alkol ve sigara kullanılmalı mı?

YigitXS

Hectopat
Yer
Türkiye Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Genelde tek takılıyorum pek arkadaşım yok lisede. Yaşıtlarım bizimle takılmak istiyorsan alkol almalısın, sigara içmelisin diyor. Bunları kullanmadan bizimle gezersen kızlara karşı karizmamız çizilir diyorlar. Ama ben kullanmak istemiyorum alkol almak zararlı değil mi? Alan kişiler neden alıyor? Alkol keyif mi veriyor?

Genelde tek takılıyorum pek arkadaşım yok lisede. Yaşıtlarım bizimle takılmak istiyorsan alkol almalısın, sigara içmelisin diyor. Bunları kullanmadan bizimle gezersen kızlara karşı karizmamız çizilir diyorlar. Ama ben kullanmak istemiyorum alkol almak zararlı değil mi? Alan kişiler neden alıyor? Alkol keyif mi veriyor?

O arkadaşın kimse onun o olmayan kafasını ve böyle düşünen her insanın beynini...

Alkol ve sigara kullanan biri olarak. Sigarayı bırakmış biriyim. Alkolü mekandan mekana içerim. Senin karizman çizilsin bir iki kız için çizelekse sigara ve alkol için yok olsun. Arkadaşın iyisi iyi şeyler yapandır. Ayrıca birileri öyle istiyor diye öyle yaşamak öyle davranmak zorunda değilsin. Benim ne arkadaşlarım vardı çocukken hepsini çıkarttım hayatımdan. Bir insan önce kendi iyi davranmalı sonra sana iyi davranır kaliteli işler çıkartırsın. Alkol içecek yaşında gelecek. Derslerine odaklan anneyi babayı birkaç fırlama için üzme.:)

Sorduğun sorunun cevabı aşikar sadece alkol sigaranın zararları da değil, ne diye başkası ya da başkaları için kendi benliğini değiştireceksin ? eğer seni alkol ve sigaradan ötürü kabullenmiyorlarsa alkol ve sigara kullandıktan sonraki dostluğunuz bu alışkanlıkları edinmeden öncekiyle aynı olacak . seni sensin diye kabullenecek bir arkadaş edin.

Dostum öyle bir soru sormuşsun ki ilkokul öğrencisi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı