Arkadaş ortamında ne yapmalıyım?

furkan312

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Kulaklık: SteelSeries Actris Nova 1
Klavye: Aula F75
Mouse: SteelSeries Prime
BİLGİSAYAR PARÇALARI: Gtx1650, Ryzen 5 3600 16GB Ram
Bir arkadaş ortamımız var, yaklaşık 1,5 yıl önce kuruldu. Bu arkadaş grubunda 7 kişiyiz. Ana konudaki kişi X kişisi olsun. X kişisi, bundan 1 yıl önce, benim arkamdan, bana söyleyebilecek bir kişiye "Furkan'la oyun olmasa konuşmam" diyor. O arkadaşım da X kişisinin olduğu bir ortamda bunu söylüyor ve o da "Ne var ki bunda?" gibi bir şeyler diyor. Ben de bir şey demiyorum. Bana laf atıyor, karşılık vermiyorum. Bir şeyler diyor, ben hep alttan alıyorum.

Fakat dün LoL oynarken, ben maçı kaybedeceğimizi düşündüğüm için "Kaybedeceğiz zaten, ff atalım" gibi bir şey söylüyorum. O da "Kaybedeceğimizi düşünüyorsan konuşma" diyor. Haklı. Fakat, 2 maç sonra ben çok kasılmışken o oyundan düşmüşken, kaybedeceğiz tarzı şeyler söylüyor. Ben de ona "Kaybedeceğimizi düşünüyorsan konuşma" diyorum. O da hafif sesli kendi içinden bir şeyler diyor ve "Ben bu Furkan'ı susturuyorum, saçma saçma konuşuyor" tarzı şeyler söylüyor. Biraz sonrasında "Ben bu Furkan'ı bir daha kastırmayacağım, bir yerleri kalkıyor" tarzı bir şey söylüyorum ve o maçta 2 tane penta atıp maçı kazandırıyorum.

Ardından bugün, 4 kişi Discord'da takılıyorlardı. Ben geldim, "LoL girelim mi?" tarzı şeyler dedim, umursamazlıktan geldiler. Ben de şehir dışındaki arkadaşımla LoL giriyorum ve farklı bir sesliye geçiyorum ses karmaşası olmasın diye. 2 maç giriyoruz, ardından "LoL gelecek misiniz?" diyorum, "Yok" diyorlar ve benim Discord sunucumdan çıkıp X kişisinin Discord sunucusuna geçiyorlar ve LoL giriyorlar. Maçları bitince "5'li girelim mi?" yazıyorum, takan yok. Özelden yazıyorum, aynısını. Takan yok. Sizce ne yapmalıyım? Daha 15 yaşındayım, liseye geçmedim. Tavsiyeleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dışlanmışsın dostum kabullen :D Yapacak bir şey yok o yaş grubunda normal bu tür şeyler. Liseye geçtiğinde muhtemelen daha çok yaşayacaksın tecrübe olmuş. Umursama başka arkadaşlarınla oyna.

Şu an hepimiz discorddayız ve hiçbir şey yokmuş gibi davranıyorlar.

Aynısını senin yaşında ben de yaşadım. O yaşta çok düşünerek hareket edilmediği için gerçekleşiyor böyle şeyler takma. Bırak başkalarıyla oyna.

Tamamdır sağ ol bir süre daha böyle devam edeceğim böyle devam ederlerse ayrılacağım.

Umarım lisede güzel bir arkadaş ortamı yapabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı