Size sormak istediğim bir soru var. Şimdi benim 2 arkadaşım var 1. si X 2. Y diyelim adlarına. Biz üçümüz ara sıra dışarı çıkar ne bileyim yemek yemeye gideriz biyere, gezeriz vs. Anlatmak istediğim şudur: X denilen arkadaşla baya küçükten beridir arkadaşız Y denilen arkadaş son 1-2 senedir bizle. Ben ve X eskiden daha iyi takılır muhabbet ederdik. Şimdi bu arkadaş(X) en çok konuştuğu kişi Y oldu son aylarda. Şaka yapıldığında da genellikle benim yanlış telaffuzlarım, anlattığım bir konu hakkında dalga geçme gibi şeyler üzerinden şaka yaparlar. Çok abartmazlar ama gene de benim hoşuma gitmiyor. Bu iki arkadaş ile tek tek buluşursam hiç sorun olmuyor yani 3 lü olduk mu hep biri ile dalga geçme vs... olur. Son aylarda bu dalga geçmeler azaldı ama sorun o değil bu X denilen şahıs benle nadir konuşur ve şaka anlatır ne bileyim komik bir şey anlatır. Ama dediğim gibi nadir anlatır. Hep bu X ve Y komik şeyler anlatır aralarında ben 3. şahıs gibi arka planda kalıyorum. Whatsap gibi sohbet uygulamalarında da hep bu ikisi birbirine bir şey anlatır ve sticker atıp güler ama gerçekten sadece ikisi kendileri eğleniyor ara sıra benle konuşuyorlar. X dışarı çıkalım dediğinde hemen çıkılır. X ortalıkta olmayınca Y zaten çok nadir çıkar. Ben bu arkadaşları ne yapayım şimdi ? benim kafadan ikiside nadir bulurum böyle arkadaş. Onlara bunu demek de istemiyorum şimdi Y'yi kıskandım vs. sancak X isimli şahıs.
Son düzenleyen: Moderatör: