Arkadaş T.C. Kimlik Numarasını İzinsiz Öğrenmiş

e-Devlet üzerinde bir ayar mevcut bunu açarsanız T.C. Kimlik no nu istedikleri kadar bilsinler hiçbir şey yapamazlar lakin ayarın ismini maalesef hatırlamıyorum ama T.C. kimlik no kısıtlaması yazarsan çıkacaktır.
Ortak / Yetkili Olunmasına Yönelik Kısıtlama İşlemleri (MERSİS)
 
Ailene söyle ve o çocuğun anne babasını bul evine git yada sosyal medya hesabını bul ve uzun uzun yaz izinsiz bilgilerime bakıp birde bana ayıp ayıp konuşup küfür ediyor de
 
Marketten aldığın fişin üzerinde dükkan sahibinin T.C kimlik numarası yazar. Veya eczane fişlerinde eczane sahibinin. Bu kadar kasmanıza gerek yok yani. Rahat olun.
 
Arkadaşlar belki basit gelecek fakat yakın arkadaşım tanımadığı bir arkadaşıyla benim bilgilerime bakmışlar. MERNİS üzerinden sanırım. Zaten yakalanmıyor kimse diyerek yapıyor çocuk. Bana şunu yazdı ve alay eder gibi konuşması tepemin tasını attırdı. Yakın arkadaşıma sorduğumda benimle dalga geçip küfürlü konuşma yazdı. Hayır kendisi baksa cidden eyvallah kaç senedir tanıdığım kişi. Geçen sene tanıştığı arkadaşıyla benim bilgilerime bakması etik değil. Dava etmek istemiyorum cidden ama dalga geçerek konuşmaları... Dava açmam ama olayı büyütürüm işler kızışır en kötü. Bunu da yapmak istemiyorum cidden. Şu kardeşinize bir akıl verin ne yapayım? Gece gece arayıp küfür etmemek için zor tutuyorum kendimi. Dalga geçmeleri sinirlendiriyor.

Eki Görüntüle 1595485

Eki Görüntüle 1595488

Eki Görüntüle 1595490

Sinirden kahkaha atıyorum. 😁😁😁
TC kimlik numaranıza zorlasam ben bile ulaşırım hocam takmayın bu kadar kafanıza TC'den fazla bir şey yapamazlar.
 
YouTube'u açtım ve karşıma önce Tolu'nun videosu sonra SDA'nın videosu çıktı. Cidden ülkemiz hiçbir konuda şaşırtmıyor. Arkadaşlar olay benim bilgilerim değil. Babamın, annemin ve sülalemin bilgileri.
 
YouTube'u açtım ve karşıma önce Tolu'nun videosu sonra Sda'nın videosu çıktı. Cidden ülkemiz hiçbir konuda şaşırtmıyor. Arkadaşlar olay benim bilgilerim değil. Babamın, annemin ve sülalemin bilgileri.

Panik yapmaya gerek yok zaten buradaki herkesin bilgileri nette geziyor arkadaşınız bulsa ne olur bulmasa ne olur siz attıkları mesajların sslerini alın ileride sıkıntı çıkarsa kanıt olarak kullanırsınız.
 
Şirket falan gibi işlerde bir şey olur mu arkadaşlar? Avukat akrabamız var zaten onda sıkıntı yok. Şuan bir şey yapmayacağım. Babamın herhangi bir hesabına bir şey olmaz her gün iletişim halinde zaten. Her türlü şeyde mesajda geliyor. Sadece ya tanıdık biri olmasaydı. Bu arada o arkadaşla biraz konuşmayacağım. Özellikle dalga geçmesi ve sinirli olduğumu fark etmesine rağmen böyle demesi çok sinirlendirdi. 3-4 sene önceye kadar böyle sinirlenirdim hep. Sonradan o huyum gitti. Yıllar sonra bu kadar sinirlendim bir yaşıtıma herhalde. Yanımda olsa hiç iyi olmazdı iyi ki değilmiş o an. Herkese yardımı için teşekkürler son sorumu sordum. Hayırlı geceler şimdiden.
 
Sızmış eski verilerden ölmüş ninenin adını falan öğrenirler ancak ama öğrenip n'apacaklar cidden merak ediyorum. Bomboş insanlar bunlar. Ben olsam takılmam bunlarla. 2 tane cc buldum diye orası burası ayrı oynayan. Sürekli dinlemese bile arkada Spotify'dan rap müzik açıp Discorduna yansıtan. Spotify free üyelik alıp parayla satan. Discordda NodeJS ile bot yazdım (genelde çalıp editlerler) diye kendini yazılımcı zanneden. Free website templatelerini düzenleyip 10 dolardan satmayı deneyen tipler bunlar. Sanal olmasa hayatları biter depresyona girerler.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı