Discord üzerinde T.C. kimlik numarasını bulan kişi için ne yapılabilir?

Bulaşmayı istiyor konu sahibi 2. ailesi suçlamaz bu durumdan.
Bulaşmayı istiyorsa mahkemeye 20k-150k para verip idam kararı çıkartabilir (!), benim için sıkıntı yok ama yaşının kaç olduğunu bilmeden söyledim, ilgilenmeyebilirler.

Ailesinin yobaz olduğunu düşünmüyorum, imkan olduğu için bunu söyledim. (Mesela bana böyle birşey olsa, ailem eve haciz getirdi vatan haini diyerek evden atarlar.)

Bulaşmayı istiyorsa mahkemeye 20K-150k para verip idam kararı çıkartabilir (!), benim için sıkıntı yok ama yaşının kaç olduğunu bilmeden söyledim, ilgilenmeyebilirler.

Ailesinin yobaz olduğunu düşünmüyorum, imkan olduğu için bunu söyledim. (mesela bana böyle bir şey olsa, ailem eve haciz getirdi vatan haini diyerek evden atarlar.)

1. Avukata gerek yok bu durumu şikayet etmek için 2. Her aile aynı değil.

1. Avukata gerek yok bu durumu şikayet etmek için 2. Her aile aynı değil.
O kısıma neden takıldınız anlamadım, öylesine söylemiştim.

Her aile aynı değil ama konu sahibi ailesinden fazla bahsetmemiş, korktuğunu belirtmiş. Bende burda imkanlı olan bir durumu düşündüm ve düşüncemi belirttim. Hiçbir zaman katılmak ya da ilgilenmek zorunda olmadınız.

Bulaşmayı istiyorsa mahkemeye 20k-150k para verip idam kararı çıkartabilir (!), benim için sıkıntı yok ama yaşının kaç olduğunu bilmeden söyledim, ilgilenmeyebilirler.

Ailesinin yobaz olduğunu düşünmüyorum, imkan olduğu için bunu söyledim. (Mesela bana böyle birşey olsa, ailem eve haciz getirdi vatan haini diyerek evden atarlar.)
Reşit olmadığımdan ötürü çok mahkeme işlerine girmek istemiyorum. Aileme de söylemeye korkuyorum

Karşıdakinin elinde senin fiziksel kimlik kartın yoksa sıkıntı çıkmaz, olsa bile fazla bir imkanı olamazdı. Yoksa kimliği çalınıp sızdırılan insanlara ne olurdu.

Bence arkadaş reşit olmadığı için mahkeme işlerine bulaşmayı istemez. Ailesine bunu söylerse ailesi kendisini suçlu bulabilir. En iyisi ilk önce risksiz bir şekilde tartış, sonrasında tehdit olmayacak seviyede kendilerini polise şikayet edeceğini bildir.
Kendisinde fiziksel kimlik yok fakat kendisinde benim ve ailemin T.C Kimlik No su , isim soyisim, doğum tarihi ve telefon bilgileri var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı