Arkadaşım bana karşı kötü davranıyor

Kendini asla başkalarının yanında küçümseme, onlar nasıl davranıyorsa sende aynı şekilde davran, onlar seni neye ve nasıl layık görüyorlarsa sende aynı şekilde layık gör. Emin ol sonunda gerçek arkadaşını bulabilirsin.

Bizdi arkadaşlarla dışarı çıkıyoruz gezmek için. Ama hergün oyun oynuyorlar telefonumda yok. Dedim oyun oynayacaksanız eve gidiyorum ve geldim eve. Takma kimseyi.
Daha yeni yaşadım saat 11de. Biraz cool takıl.

Biz bunu taştaşına hep yapıyoruz boşver gitsin.
Arada sırada olur öyle.

Biz bunu taştaşına hep yapıyoruz boşver gitsin.
Arada sırada olur öyle.
Benim sinir olduğum konu oyun değil davranısşları ve tavrı yoksa bir oyun için neden sinirleneyim o tavrına sinir oldum ben yoksa ilk yapışı olsa hadi neyse şaka olsun diye yapmıstır diyeceğimde uyarmama rağmen yapıyor ben ona sinir oldum.
Hepinize teşekkür ederim dostlar tavsiyeleriniz sayesinde kendi düşüncelerimide katarak 1 çöp tenekesini daha hayatımdan çıkarmaya yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Hiçbir şey olmamış gibi beni oyun oynamaya davet etti görmemiş gibi yaptım küfür etmeye başladı sonra rol olarak işim vardı ne oldu? Yazdım yarım saat sonra satıcı dedi küfür etmeye başladı etmediği laf kalmadı engelliyorum dedi cevap vermedim görüldü atmadım engelledi sonra engeli açıp tekrar küfür edip tekrardan engelledi suçlu olmadığım halde laf yiyen ben oldum ama yine de onu hayatımdan çıkararak hayat kalitemi arttırdım. Tavsiyeleriniz için hepinize teşekkürler.

Son düzenleme:

Afedersiniz ama bu şrfsizle konuşmayın haliniz ortada iletişimi kesin.

Son düzenleme:
Üzgünüm ama arkadaşın umutsuz vaka bir an önce iletişimini kes ve mümkünse uzak dur.

Eğer hala onla arkadassan engelle heryerden bir daha görüşme böyle insanlara arkadaş değil insan denmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…