Arkadaşım çalıntı CC kullandı

• Konuyu başlatan Rou
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 87
  • Görüntüleme 54.420
Kesinlikle küçükken 12TL çekmiştim altenen diye bir site vardı Steam'e attıydım CS almıştım 2 hafta sonra telefonda aradılar babamı adam şikayetci olmadı çok ağlamıştım.

Geçmiş olsun hocam. Bende babamın kartını çalıyordum da bir süre sonra fark etmeden bıraktım. B*kunu çıkarıyordum, para sınırsızmış gibi geliyordu.

TOR ve VPN kullandıysa bulunması zorlaşıyor NSA devlet kurumu TOR ağınıda izliyor, senin bulunduğun İnternet Servis Sağlayıcısına bilgi gönderirse bulunabilir arkadaşın.
Aynen. Çalıntı kredi kartı kullanan bir çocuk için bilgi paylaşacak Amerika. Çok mantıklı.

Arkadaşım yabancı CC almış. Bir şey olur mu? Olursa da hukuksal süreci nedir? Merak ediyor.

Instagram reklamlarında karşıma çıkmıştı örneğin şöyle bir şey 50 TL'ye 5000 Dolar'lık kart onlar zaten yakalancaklarını bilmeseydi size satmaz kendileri kullanırdı.

İnanıp inanmamak sana kalmış.
Yazışmaları EGM'e attım bro,(SS ile birlikte + kullanıcı profil adresinle) sizin gibilerin veya arkadaşın gibilerinin durdurulması gerek.Topluma zarardan başka bir şey değilsiniz.Yaptığınız başkasının cebine el atıp parasını almaktan başka hiçbir şey değil.Senide artık ya suç ortağı ya da şahit olarak çağırırlar.İyi forumlar herkese.

Yazışmaları EGM'e attım bro,(SS ile birlikte + kullanıcı profil adresinle) sizin gibilerin veya arkadaşın gibilerinin durdurulması gerek.Topluma zarardan başka bir şey değilsiniz.Yaptığınız başkasının cebine el atıp parasını almaktan başka hiçbir şey değil.Senide artık ya suç ortağı ya da şahit olarak çağırırlar.İyi forumlar herkese.
Ciddimi?

Bu işi yapmak için anime ya da ergen kız profil fotoğraflı ve 13-17 yaş arasında olmak zorunlu herhalde. Hiç şaşmıyor çünkü. Siz ICQ, Discord üzerinden böyle şeyleri yapmaya devam edin. "Polis farkında değil" ya da "Çocuk şube alır, en fazla 1 aya bırakır" diye düşünmeye devam edin. Gerçekten bir gün yasal düzenleme çıkınca zevkle izleyeceğim. Sızan datalardan milleti de tehdit etmeye devam. Yaşınızdan dolayı gram da acımıyorum çünkü potansiyel hırsızsınız. Hatta bazılarınızın yaptığı işler çok daha derin. ABD'de olsanız ertesi gün ters kelepçe yiyeceğiniz çok iğrenç işleri de rahatlıkla burada yapıyorsunuz. Sabırla beklemeye devam ediyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı