Arkadaşım dediğim çocuk ve sevdiğim kızla sevgili oldu

malibuu

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Dual Rtx 4060
Amd Ryzen 5500
Asus B450Mk2
Corsair Vengeance 2x8 Ram
Merhaba şimdi size içimdeki çok derin bir konudan bahsetmek istiyorum ve yardım almak istiyorum. Ben 9. sınıfa başladığımda okula 2 hafta geç kayıt oldum, okula gelir gelmez sınıftan bir kız istek attı reddettim sonrasında geçen zamanda sınıftaki çoğu kızla aram kötü fakat o kızla aram kötü değildi,10. sınıf olduk ve ben bu kızdan hoşlanmaya başladım o sırada da sınıfta kalan bir çocuk bizim sınıfa geldi onunla arkadaş olduk falan derken ben bu çocukla bir dönem bayağı samimi oldum sonrasında ben sınıftaki kızla aramın çok iyi gitmesi üzerine sevgili olmayı düşünürken birkaç hafta içerisinde o sınıfta kalan çocukla bunların sevgili olduğunu öğrendim çok bozuldum ama kimseye belli etmedim. Bu kız ile çocuk 2 hafta falan sevgili olup ayrıldılar kısacası ciddi bir ilişki sürmedi çocuk başkasını sevdiği için kızdan ayrıldı. Bu sene 11. sınıf olduk ve kızla ben çok samimi olmaya başladık ben kızdan hoşlanıyorum kızda benden hoşlandığına eminim. Bu çocukla ise beni karı kız meselesi için sattığı için ve çok saçma hareketleri olduğu için samimiyetimi azalttım hatta şu an hiç konuşmuyorum diyebilirim. Ben bu kızla ilişki yapmak istiyorum ama yaparsam çevrem tarafından kız için arkadaşını sattı gibi gözükmek istemiyorum, çok küçük bir şehirde yaşıyorum o çocukla karşılaşma olasılığım çok yüksek ilişkimi nasıl rahatça yaşayacağım bilmiyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
çevrem tarafından kız için arkadaşını sattı gibi gözükmek istemiyorum,
Zaten konuşmuyorsun etmiyorsun o malum arkadaşla o yüzden millet pek de bir şey demez. Zaten kaç yılındayız herkes birbirine satışı koyuyor bir şey demiyor. Çok bir şey olmaz bence. En kötü kenarda köşede bir yerlerde buluşursunuz.

Zaten konuşmuyorsun etmiyorsun o malum arkadaşla o yüzden millet pek de bir şey demez. Zaten kaç yılındayız herkes birbirine satışı koyuyor bir şey demiyor. Çok bir şey olmaz bence. En kötü kenarda köşede bir yerlerde buluşursunuz.
Ama bu çocukla 2 haftadır falan arayı kestim çok olmadı

Sen kızı seviyorsan kızda seni seviyorsa koy gitsin. Sizi kim ayırabilir ki?
Valla haklısında yanlış birşey yaptığımı düşünmelimiyim

Ve bu çocukla arkadaş çevrem aşağı yukarı aynı diğer arkadaşlarımıda kaybetmek istemiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı