Arkadaşım hesap satışı için IBAN'ımı verdiği için dolandırıcı konumuna düştüm

Arkadaş kendisi birisini dolandırmış arkadaş bahanesiyle konu açıyor işte neyini anlamıyorsunuz :)
Yakın arkadaş dışında birisine IBAN verilir mi Allah aşkına? Ya da bir arkadaş bu şekilde engeller mi? :)
Durum senlikse geçmiş olsun şimdiden dostum. İnşallah adam uğraşır da güzelinden cezasını çeker sorumlu kişi.
Ekstra olarak GameSatış yasal işlem başlatabilir mi? arkadaşın diğer konusunu inceleyebilirsiniz ne hikmetse hep bir dava meseleleri yaşıyor.
Yazık.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Önce konuyu oku sonra yorum yap bence. Alıcı kişiye IBAN'ını vermiyor IBAN'ını aracılık işleminde kullandırtıyor. Sonrasında arkadaşıda engeli basıyor yersen :)
Önceki konularını incelerseniz arkadaşın davayı çakarsınız zaten.
Okudum zaten, o yüzden yazıyorum.
"...benim IBAN'ımı atmış." demiş, demek mi IBAN'ını önceden biliyormuş ve habersiz atmış. Para gelince de açıklama yapıp teslim almış.

Olay olduğu gibi mi anlatılmış yoksa çarpıtma mı var bilmem ama insanlara "Önce konuyu oku." demeden önce Türkçe'nizi geliştirin. Saygılar.
 
Okudum zaten, o yüzden yazıyorum.
"...Benim IBAN'ımı atmış." demiş, demek mi IBAN'ını önceden biliyormuş ve habersiz atmış. Para gelince de açıklama yapıp teslim almış.

Olay olduğu gibi mi anlatılmış yoksa çarpıtma mı var bilmem ama insanlara "önce konuyu oku." demeden önce Türkçe'nizi geliştirin. Saygılar.

Arkadaşının IBAN'ını habersiz niye atsın dostum. Arkadaşının IBAN'ını atarak para kazanamazki boşa kürek sallamak olur bu. Ben birini dolandırma düşüncesinde olsam bunu para kazanmak için yapıyor olurum. Başkasının IBAN'ını adama atarsam para kazanamam. Bomboş bir olay yani.Olayı şahsi fikrimce çarpıtma olduğunu söylüyorum gelip altına saçma sapan bir yorum bırakıyorsun "Para transferini dumanla yapacağız sanırım." -Alakasız-
 
Yakın arkadaş dışında birisine IBAN verilir mi Allah aşkına?
IBAN'ı bana para atacak herkese veririm. IBAN bu, milyon tane alış-verişte kullanıyorsun, sadece yakın arkadaşınla mı alış-veriş yapıyorsun? Hiç mi ikinci el bir şey alıp satmadın? IBAN verilmesinde herhangi bir sıkıntı görmüyorum. Eğer aktardığı paranın da dekontu varsa elinde hiç bir sorun olmaz. Dolandırdım kabak arkadaşıma patlasın diye bir şey yok. Eğer o parayı banka yoluyla, dolandırmak için kullandığım arkadaşımdan aldıysam, herhangi bir sorunda dekont gösterip benim üzerime ihaleyi atabilir rahatça.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı