Uydurma mı gerçek mi? Gerçek dışı ihtimaller görünüyor. Arkadaşının tornavidaya ihtiyacı var sonuçta sökmek için. Yanında işlemciyi getirmiş olması gerekiyor. Gerçek bir konu değil gibi geldi bana.
İşlemciyi cebine sokup çıkarmıştır ne abarttınız arkadaşlar.
Eğer planlayarak geldiyse tornavida vardır yanında. Zaten işlemci getirmiş yanında değiştirmek için. Demekki planlı bir şeydi.
Uydurma mı gerçek mi? Gerçek dışı ihtimaller görünüyor. Arkadaşının tornavidaya ihtiyacı var sonuçta sökmek için. Yanında işlemciyi getirmiş olması gerekiyor. Gerçek bir konu değil gibi geldi bana.
Hikaye böyle olabilir ; ''Arkadaşım annemden tornavida istemişti ve annem sorduğunda @ableben'in işlemcisini çalacağım dedi ve annem mutfağa gitti, 10 dakika sonra ise arkadaşım evden çıkmış ve eve gitmiş. Eve geldiğimde bilgisayarımı açtım ve bilgisayarda bir gariplik farkettim, işlemcim R3 1200'dü!
Hemen arkadaşımın evine gittim ve aç kapıyı dedim, fakat kimse çıkmadı. Sonra polisi arıyorum dedim ve kapıya geldi...'' Böyle daha inandırıcı gibi. (Küfürü kaldırmak zorundayım, ceza yemek istemiyorum :d)