Kanıttan ziyade şahitler desek hocam.Kanıtı varsa mahkemeye verebilir.
Kanıttan ziyade şahitler desek hocam.Kanıtı varsa mahkemeye verebilir.
Bir bardak soğuk su için hocam.
E adam burada zaten sor işte 10dk dır yazan yok konuya.
Kanıttan ziyade şahitler desek hocam.
Benim fikrim insan gibi özelden konu hakkında konuşmanız, burada şov yapmaya gerek yok. Ayrıca adamın dediği gibi parayı hür iradenle borç olarak değil de hediye olarak verdiysen geri isteme hakkın yok.Sormama gerek yok zaten cevabı belli sizin fikirlerinizi soruyorum.
Kendi dayım 10 seneden fazla bir süredir iki kilo altınımızı vermedi, gerçi çok da önemli değil ama olabiliyor böyle şeyler. Biraz sabret, vermezse de çok takma artık. 10 bin için de adam vurmaya mı gidicen?Arkadaşlar 2 yıl önce büyük bir hata yaptım arkadaşıma çok değer verdiğim için 10000 TL toplam para yolladım ve pişman oldum ailemde kızdı bana arkadaşım işe girince ilk maaşıyla bu parayı ödeyeceğini söyledi sizce doğru mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.