Arkadaşım sürekli Recep Baltaş konusu atıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onun yerine tarayıcıya VPN kursa :D.
Ya da başka bir cihazdan hesap açsa.
Hocam yan hesap açmak isteyen farklı farklı yollardan açabilir fakat dediğim gibi başka bir forumda takıldığım ve aynı altyapıyı kullandıkları için burada yabancılık çekmedim.

Onun yerine tarayıcıya VPN kursa :D.
Ya da başka bir cihazdan hesap açsa.

O da olur ama dediğim yöntem garanti niye demeyin konuya Recep Baltaş'ı etiketledim söyleyemem.

Hocam mesaj imha etme var 7 gün içinde tüm mesajlar siliniyor.
İsterseniz açabilirsiniz.
(Açtıktan sonra)

Ban yemesini istemiyorum arkadaşlar burayı cidden çok seviyor. Hatta Discord'ta #technopat-konuları diye bir kanal açıp Technopat'taki komik bulduğu konuları vs. atıyor. Attığı şeyler cidden komik şeyler oluyor. Bu yüzden ban yemesini istemiyorum fakat aynı zamanda bana mesaj atmasını da istemiyorum :D

Ban yemesini istemiyorum arkadaşlar burayı cidden çok seviyor. Hatta Discord'ta #technopat-konuları diye bir kanal açıp Technopat'taki komik bulduğu konuları vs. atıyor. Attığı şeyler cidden komik şeyler oluyor. Bu yüzden ban yemesini istemiyorum fakat aynı zamanda bana mesaj atmasını da istemiyorum :D

Link yerine SS atsa saptardık belki bir şans kendisini.
Discord ismim ifşa oldu değil mi? Birisi arkadaşlık isteği attı. 😞

Diğer seçenek.

1614677584896.png

1. WhatsApp'ı açın, Diğer seçenekler > Ayarlar'a dokunun.
  2. Hesap > Gizlilik > Engellenmiş kişiler'e dokunun. Ekle'ye dokunun. Engellemek istediğiniz kişiyi aratın veya seçin. WhatsApp Yardım Merkezi - Kişiler nasıl engellenir ve kişilerin engeli nasıl kaldırılır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı