Arkadaşım T.C kimlik bilgilerimi bana gönderdi

ıvar_0

Hectopat
Daha fazla  
T.C. Kimlik numarasindan tut acik adrese kadar pek cok seyi bana attı. Bu bilgilerle ne yapabilir herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi benim açımdan. Arkadışımla yakınız hala ama o ulaşa biliyorsa herkes ulaşıyordur herhangi sorun çıkar mı içim rahat değil.

Herkes ulaşabiliyor ama hiçbir şey yapamazlar. Cumhurbaşkanı'nın bile T.C.'si dönüyor ortalarda ıslak imzan olmadan en fazla yapabilecekleri adresine zurna dürüm falan söylemek olacaktır. En kötü ihtimalle CİMER'e şikayet edersin.

T.C. Kimlik numarasindan tut acik adrese kadar pek cok seyi bana attı. Bu bilgilerle ne yapabilir herhangi bir sıkıntı çıkarabilir mi benim açımdan. Arkadışımla yakınız hala ama o ulaşa biliyorsa herkes ulaşıyordur herhangi sorun çıkar mı içim rahat değil.

Sana kafası estiği zaman şantaj yapabilir mesela bu bilgileri neden alma ihtiyacı duydu ve attı sordunmu.

Artık bu n-konuların açılmaması lazım. Aynı şeyi on defa söylüyoruz herkesin bilgisi internette dolaşıyor, isteyen hemen erişebiliyor bunlara.

Birisi bilgilerimi yaymakla tehdit etti 2 3 saat önce bende hiçbir şey demeden tum kanıtlarıyla beraber CİMER'e attım ve polisi aradım siber suçlara yonlendirdi çocuga attıgımda şikayeti korkudan item satışta ki hesabına kadar kapadı 10 yasında ki çocuklar erişebiliyor ve çoğu cidden 10 yaşında korkup kapatıyorlar hesaplarını zaten bilgilerimi yaydı diye hiçbir işlem benim adıma değildir diye CİMER'e yazdım ve şikayet ettim arkadaşı yarın da siberi ararım tekrardan durumun takipçisi olmak için yoksa cidden rahat durmuyorlar dava edebilirsem edeceğim burunları sürtsün.

İstersen bilgilerini bizimkilerden birileri de atabilir çokta zor değil. Aynı konuyu 100 defa konuştuk zaten değil mi. Şantaj yapmaya kalkarsa polis işin içine girer kuyruğuna basılmış gibi kaçar bu çocuklar.

Bişey olmaz o bilgiler ile yapabileceği çok bişey yok ancak arkadaşına bu bilgileri zaten ben biliyorum bana bilmediğim bir şey ile gel şaşırt beni de.

Ekran görüntüsünü alıp CİMER'e şikayet edin, bunun da ekran görüntüsünü alıp çocuğa atın. Ha bir de 10TL'lik log tutan panelinle sana iyi günler yazıp engelleyin. Çok epik bir an olur :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı