Arkadaşım T.C. kimlik numaram ile adresimi buldu

Ben senin yerinde olsam direkt polise verirdim muhtemelen başkalarını tehdit ediyordur.

Polis pek ilgilenmiyor, CİMER'e direkt şikayette bulunduğun gibi işlem yapılıyor. Bu tarz durumlarda CİMER'le iletişime geçmelisin.

Mernis sızıntısıyla bulmuştur. İstersem ben de bulurum YouTube'da bile indirme linki var veri tabanı programı için. Yani en azından ailenden birinin isim ve soy ismini bilirsem bulurum.

Banka hesabına işlem yapmazsa bütün parası alınır zaten.
Ne demek istediğinizi anlamadım.
Ben burdaki arkadaş için demiyorum zaten başına öyle gelir diye. Genel olarak insanları uyarmak için yazdım. Diğer arkadaş da eve yemek göndermek dışında bir şey yapılamaz dedi.
Yeterli para yoksa süreç nasıl işler artık orasını bilemiyorum hukukçu değilim sonuçta. Üzerine bir mal filan varsa haciz edilir borç ödenmezse.
Benim bu yaz nerdeyse başıma gelicekti tatile çıktığım gün icra başlattılar. Tabii daha farklı bir durumdu ama haberim olmasaydı tatilden döndükten sonra haciz ile karşılaşırdım. Ama tatilde adliyeye gidip itiraz ettim karşı taraf da zaten haksız yere para koparmaya çalıştığı için icra davası açmadı. Benden para koparmaya çalışırken boşuna avukat parası ödemiştir.

Merhaba bu konu hakkında bir şey soracağım arkadaşım biri mernis ile T.C.'ni bulurum vs. Diyor doğru mudur bu tarz şeyler.

Merhaba bu konu hakkında bir şey soracağım arkadaşım biri mernis ile T.C.'ni bulurum vs. diyor doğru mudur bu tarz şeyler.

Evet doğru ama onu ilgili birime şikayet edersen iyi olur çünkü bu yaptığı büyük bir suç.

Ya boş ver mernisten almıştır çok aman aman zor bir şey değil darknette zaten sızıntısı var Yurtiçi Kargo olsun Turkcell olsun tüm çalışanların bilgisi geziyor hiçbir şey olmsz.

Papara kullanıyor musun?
Reis ben kullanıyorum papara ve karsı taraf benı daha once sorgulamıs anamın babamın ismini atıyor paparaya zararı olabilir mi

Papara kullanıyor musun?
Ben kullanıyorum sıkıntı olur mu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…