Arkadaşıma aşık oldum

Evet 2 konuda da aynı fikirdeyim. Usttekine iyi tarafından bakabiliyorum. Ciddi manada cok seyi fark etmemi sagladi.
ama alttskine diyecek hiçbir sey yok. Zararlarini da o uyusturucu etkisini de direkt kendim gördüm
Senin ilacın 30 günlük NoFap, sonrasında da düzenli ve doğru şekilde mastürbasyon.

Senin ilacın 30 günlük NoFap, sonrasında da düzenli ve doğru şekilde mastürbasyon.
Evet ben de oyle düşündüm. Hatta sosyal bazı sikintilarim vardı. Sosyal sikintilari geçtim direkt psikiyatri raporlu takinti hastaligim var. Bunlarda da ise yaradigini söylüyor nofap yaoanlar. Deneyecegiz bakalim

Evet ben de oyle düşündüm. Hatta sosyal bazı sikintilarim vardı. Sosyal sikintilari geçtim direkt psikiyatri raporlu takinti hastaligim var. Bunlarda da ise yaradigini söylüyor nofap yaoanlar. Deneyecegiz bakalim
NoFap mucizevi bir şey değil, fakat 1 ay yapmak işine yarar. Reşitsen bir ürologa görünmeni de tavsiye ederim.

"Günde 2-3 defa mastürbasyon yapıyorum ve bu durumdan memnun değilim." gibi. Kendi sorununu kendin bilmen gerekiyor niye bana soruyorsun?
Hayir Bunu anladım ama bu daha cok psikiyatriyi ilgilendiriyoe dıye düşünmüştüm

Ne oldu la en son saldın mi kızı
Saldim ama diğer konustugum kimse içimde bi heyecan ya da olumlu bir sey yaratmiyo artık.
Ustune kiz baska bi erkekle yaptiklarini falan anlatinca iyice saldim.
Uzucu ama aliskiniz bdkehsos

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…