King Of Legends
Decapat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Sosyalciler merhaba, ilk olarak şunu merak ediyorum; arkadaşımın bir takıntısı var ÖSYM gibi kurumların sınavlarına gidince her taşın altına 1₺ koyuyor ve sonrasında boş bir sigara paketini ezip tekmeleyip kullanılmış eski püskü hale getiriyor. Hemen ardından paketin içine para anahtar vs koyuyor bunu neden yapıyorsun dedim böylelikle kimse benim malımın tamamını çalamaz garanti olsun cebimizde 1TL'de mi olmasın diyor. Kaç kere anlattım 1₺ ile bir şey yapamayacağını ama anlamadı bu arkadaşıma ne demeliyim? Bir diğeri de aga ben iş arıyorum dedi bende iş buldum ama ben bu işi bilmiyorum diye tutturdu şimdilik öylesine işe gidip geliyor ne yapmalıyım diyor. Ben ona yaparsın demiştim sonra bana döndü aga benim bilmediğim bir işi anlatmayıp adamlara numara adres veriyorsun adamlar beni evimden alıp direkt işe götürdü bir şey diyemedim dedi. Üstüne çocuğa ev düzmüşler aylık olarak da değişik bir maaş alıyor bir ay 8.500₺ diğer ay 6.200₺ almış aga ne yaptığımı bile bilmiyorum öylesine tıklıyorum bir şeylere dedi şimdi de beni arıyor sürekli ne diyeceğim bir şey olursa diye. Bende tek başıma halledemeyeceğim bir sorun oluştu teknik destek gerek vs var diye söyledim. Adamın işi de basit pfsense bilenleriniz vardır bu tarz programlar ve yazılımlar ile koca bir fabrikanın veri güvenliğini sağlamaya çalışıyor ama adam önüme gelene tıklıyorum kafama göre dedi. Şansına da şimdilik bir sıkıntı çıkmadığını söyledi. Normal bir şey bahane et işten çık dedim o zaman da aga adamlar evi benim zevkime göre yaptı 1 yıllık da sözleşme imzalamış çalışacağım diye üstüne fatura falan da vermiyor. Sizce bu arkadaşa ne demem gerek? Her şeyi geçtim tüm ailesi işi benim ayarladığımı biliyor bir sıkıntı olsa ailesi beni bulacak. Ne yapmalıyım?
Aga gülmeyin çok ciddiyim adamlar kafamı kıracak iş konusunda ki arkadaş yüzünden ne yapmam lazım?
Yok mu yardım edecek adama haftaya kadar cevap vermem lazım biriniz el atsın.
Aga gülmeyin çok ciddiyim adamlar kafamı kıracak iş konusunda ki arkadaş yüzünden ne yapmam lazım?
Yok mu yardım edecek adama haftaya kadar cevap vermem lazım biriniz el atsın.
Son düzenleme: