Arkadaşımı bilgisayar almaktan vazgeçtirmem gerek

Yanlış anlama ama en başında böyle birisiyle arkadaşlık yapılması büyük hata. İlerde farklı farklı konularda bile başını çok ağrıtır.
Kesinlikle katılıyorum. @FurkanAltun Bak bu kulağına küpe olsun. Bence direk sohbeti falan kes hiç konuşma.
 
Eğer ileri de bana yazarsa bilgisayarıma şu oldu falan diye konuya tekrardan yazarım yardım eden herkese teşekkür ederim.
“Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana. Keşke herkesin senin gibi arkadaşı olsa. O çocukla samimi olma, başını ağrıtır ilerde.
 
Çocuğa twitch'e girmesini ve yayıncıların kullandığı sistemlere bakmasını söyle baksın sistemlere çalışırız çalışmaz karar versin. Zaten 970 kullananda görmez zaten.
 
Bütün mesajları okudum ve abin olarak hatta insan ilişkileri bir nevi mesleği olan biri olarak sana şunu önereyim: Annesini dahi kendi zevkleri için çalıştıran, tutmama ihtimali olan bir heves için aile ekonomisini bu kadar zorlayan, sen onun iyiliğini düşünürken sana küsebilen bir insan için bu kadar kendini hırpalıyor isen büyüdüğünde çok gol yersin. İnsanların iyiliğini kendilerinden fazla düşünme dostum. Ruh sağlığın için.
 
15 yaşında, hayattaki tek amacı ''yayınçı olmak'' ergen bir çocuktan tam beklenen hareketleri yapıyor. Onunla ilgili değil de seninle ilgili olarak selamı sabahı da kes bu çocukla. Kendi sağlığın ve yararın için :)
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı