Arkadaşımı seviyorum ama bazı şeyleri onunla konuşurlen kafam almıyor

Saarkadaş

Decipat
Katılım
2 Mayıs 2022
Mesajlar
1.015
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşımla konuşurken bazı hareketlerine çok rahatsız oluyorum ve sinir ediyor. O hareketleri yapınca onunla tartışıyorum bu sizce neden oluyor?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kendin cevaplamışsın zaten. "Arkadaşımla konuşurken bazı hareketlerine çok rahatsız oluyorum ve sinir ediyor". Bu yüzden tartışıyorsunuz. Neden sinir olduğunuzu maalesef bilemeyiz.
 
Kendin cevaplamışsın zaten. "arkadaşımla konuşurken bazı hareketlerine çok rahatsız oluyorum ve sinir ediyor". Bu yüzden tartışıyorsunuz. Neden sinir olduğunuzu maalesef bilemeyiz.

Bazı şeyleri çok abartıyor ve çok boş konuşuyor sene başında bayağı iyi anlaşıyorduk ama şimdi garip geliyor hareketleri.
 
Artık arkadaşlığı sarmıyor olabilir. Hoşuna gitmeyen hareketler yapiyorsa muhatap olmakta kendini zorlamani tavsiye etmem. Çok eski bir arkadaşlık değilse kimse için kendini sinir küpüne döndürmeye değmez.
 
Tamam demek ki soğumuşsun kral. Sen hiç mi duygu hissetmiyonda bize soruyosun?

Hissediyorum ama değişiyor hemen.

@Saarkadaş, beğenmiyorsan kibarca onunla arkadaşlığını bitireceğini veya hareketlerini düzeltmesi gerektiğini söyle. Olmuyorsa zorlamanın manası yok.

Mantıklı hocamda söylemem herhalde arkadaşlık bitirme mevzusunu çünkü bu arkadaş bizim ekipte ve her gün gördüğüm kişi konuşmam onunla yeter.

Hocam ben tepkimi koydum ama herhalde bu da diğer arkadaşlarımı etkiledi o kafamın almadığı arkadaş bizim ekipteki arkadaşlarla takılmaya başladı.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı