Çözüldü Arkadaşımın attığı siteye girdikten sonra sistem garip davranmaya başladı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ablaci

Hectopat
Bir arkadaş link attı bende arkadaşım bir şey olmaz diye tıkladım. Sonra bu site yanıt vermedi arkadaş şey dedi eyvallah ipni spc mi ipl mi ne öyle şeylerimi aldığnı söyledi. Bende ya he he dedim sonra tarayıcıda Discord kendi kendine 2 kere yenilendi. Herif harbi öyle bir şeyler yapabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Böyle bir alan adı çıkmıyor hocam bayağı baktım üzerine yazılı bir şey de yok benzer bir isimde site var orada çok farklı içerikler var az buz ingilizceniz varsa anlarsınız şimdi bahset miyim :D
Böyle bir alan adı çıkmıyor hocam bayağı baktım üzerine yazılı bir şey de yok benzer bir isimde site var orada çok farklı içerikler var az buz ingilizceniz varsa anlarsınız şimdi bahset miyim :D

Çözüm
Bende bu linkleri atanlardan biriyim, arkadaşlarımda ve Discord kullanmasını bilen çoğu kişide. Saçma sapan bir linke tıklamanız sizin sorununuz.

Arkadaşım olmayan biriyse tıklamam.

Anladım hocam çok teşekkür ederim yardımlarınız için :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı