Neden, bende artık sevmiyorum gerçi ama sizin sebebiniz nedir?
Chrome.exe Discord.exe?![]()
Discordan gelen dosyayı demek istemiştim ama

Neden, bende artık sevmiyorum gerçi ama sizin sebebiniz nedir?
Chrome.exe Discord.exe?![]()
Önce arkadaşını sonra bilgisayarını taraArkadaşımın attığı linkteki setup.Exe'yi açtım. Yandan tehdit bulundu dedi. Tıkladım, trojan atmış sanırım içine. Dikkatli olun, bazen virüs koruma programları veya Windows Defender hayat kurtarabiliyor.
Eki Görüntüle 1424244
Belki içine daha başka virüs koymuş olabilir. Şu an oturacağınıza ESET ve Malwarebytes ile tarama yaparsanız iyi edersiniz. Belki, sisteminizi yeniden başlattığınız zaman Windows çökecek. Tarama yapmanızı öneriyorum, farklı tehdit çıkabilir.
![]()
Ödüllü güvenlik ürünlerini indirin | ESET
30 günlük ücretsiz deneme sürümüyle artık güvenli çevrimiçi ortamın keyfini çıkarabilirsiniz. Ücretsiz deneme sürümünü indirin ve cihazlarınızı çevrimiçi tehditlerden koruyun.www.eset.com
![]()
Official Site | Malwarebytes: Antivirus, Anti-Malware & Privacy
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.www.malwarebytes.com
Evet, başlangıç taramasını kapatabilirsiniz. Galiba bilgisayarınızın diski büyük. Başlangıç taramasını kapatın ve tam taramaya geçin, ya da bekleyin çünkü birazdan biter.
Bu kadar uzun sürdüyse kapatsaydınız keşke, başlangıç taramasının bu kadar uzun sürmemesi gerekiyordu.
Sıkıntı var mıdır diskte falan?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.