Arkadaşın attığı dosyadan virüs çıktı

Discord'tan falan mı attı? Ben Discord'taki atılan hiçbir dosyayı açmıyordum.

Güvenli olmayan dosyayı nereden attığı önemli değil ki neden sadece Discord? Virüs her yerden gelebilir.

Bir sistem için küsmeyelim diyor. Ondan başka arkadaşımda yok ne yapabilirim ki?

Bir insanın başına " başka arkadaşım yok " düşüncesiyle çok kötü şeyler gelebilir. Arkadaşın bu durumu fark ederse bunu kötüye kullanabilir.

Arkadaşı reddet .

maxresdefault.jpg

Şaka bir yana sana zarar verip hırpalayan bir arkadaş yerine arkadaşsızlık daha iyidir. Tabii ki bilinçsiz ve düşünemeden yapmış olabilir ancak böyle davranışları olup size devamlı zarar veren, psikolojinizi etkileyen insanlardan uzak durun. Arkadaşınız olmadığı durumda başka şeylere odaklanın, kendinizi geliştirin. (Biraz genel konuştum, sadece böyle bir olaydan iyi bir dostu harcamak mantıklı değil tabii ki. Vaktinde benzer bir durum yaşadığım için düşüncelerimi aktarmak istedim.)

Arkadaşımın attığı linkteki setup.Exe'yi açtım. Yandan tehdit bulundu dedi. Tıkladım, trojan atmış sanırım içine. Dikkatli olun, bazen virüs koruma programları veya Windows Defender hayat kurtarabiliyor.

Eki Görüntüle 1424244
Bro kesin bilgi bu arada interneti kes hic bi erişimi kalmiyo kestikten sonra bi güzel dosyalarini tarat eskiden bende yapiyordum trol için jfjsjfjsjfjsjdhd silmesi kolay ztn pcn yavaşsa bi eset indir değilse Kaspersky indir(sonra sil çok bilgisayarı yoruyor)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı