Arkadaşına bir şey diyemeyenler

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ3-12100F
Kingston hyperx fury black 16GB - 8GB (24GB)
MSI GAMING GTX 1050Ti 4GB
120 GB WD SSD
1 TB Toshiba HDD
Meslek
Otomotiv teknikeri
Arkadaşlarıma karşı hep açık sözlü birisi olmuşumdur. Bu onları üzse de sürekli öyle olmuşumdur ki ileride farkına varabilsinler. Her türlü dert dinleyip dermanını buldum. Gün saat fark etmeksizin hepsinin yanında oldum ve böyle olmaya da devam edecek. Ancak yaşı 19 - 20'ye gelen arkadaşlarım hala ergen ergen davranıyorlar. Kalpleri kırılacak diye de bir şey diyemiyorum. Bunu onlara en basit şekilde nasıl söyleyebilirim? Duygularını incitmeden. En basitinden bir örnek: (Konuşma paylaşmak yasak mı bilmiyorum forum kurallarında göremedim, yasaksa uyarın kaldırayım.)

1599817646976.png

Son düzenleme:
Ergen galiba arkadaşınız ben olsam bu tip düşünce yapısında olan biriyle konuşmazdım.Okurken rahatsız oldum şahsen.

Aynı rahatsızlığı bende duyuyorum, arkadaş işte atsan atılmaz satsan satılmaz.

Hocam afedersin ama sen canı acır diye bir şey demiyorsan zaten burada da bir sıkıntı vardır. Biliyorum yakın arkadaşın olabilir ama dost acı söyler. Söylediklerin karşısında seni önemsemez ve ya umursamaz ise bas tekmeyi geç. Hiç kimse senden değerli değil canını sıkma...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı