15 Yaşındayım.Yaşınız kaç ?
Arkadaş dediğim insan baba tarafından kuzen'im.4 yıla kim öle kim kala...
Üniversitedeyken çocukluktan beri can ciğer olup aynı eve çıkınca kanlı bıçaklı olan çok kişi tanıdım, o yüzden asla önermiyorum. Aksini söyleyenlere de inanma. Tavsiyem ya tek çık ya da evlen eşinle yaşa hayatına bak.
Aga her arkadaş "kız" mı oluyor?Evlenip, ertesi gün boşananlar var. Asla bana yapmaz deme.
Undertaker'ın bir sözü var: "Asla asla deme." Dikkat etmek gerek bu konularda. Hafife alma bunu.
İşe yarar mı?Bir insanla ne kadar iyi anlaşırsan anlaş, ayrı evde yaşamak bambaşka bir boyut. Önce birlikte 1-2 aylık suit bile kiralayabilirsiniz beraber yürütebiliyor musunuz görmek için. Aranız bozulacaksa önceden görmüş olursunuz hem.
15 yaşında "git eşinle evlen" demişsin. Bu dediklerin akıl ve mantığa sığmaz. 4 sene sonra 19 yaşında olacağım. Benim annem bile 27 yaşında evlendi aga.4 yıla kim öle kim kala...
Üniversitedeyken çocukluktan beri can ciğer olup aynı eve çıkınca kanlı bıçaklı olan çok kişi tanıdım, o yüzden asla önermiyorum. Aksini söyleyenlere de inanma. Tavsiyem ya tek çık ya da evlen eşinle yaşa hayatına bak.
Denerim.Henüz ergenliğin başındasınız cümlelerinizden anladığım kadarıyla. Normal böyle hissetmeniz. Kendinizi şartlamadan günleri geçirin.
Ben 14 sene önce doktora yaparken 2 odalı bir evde tek başına yaşıyordum. Kirayı ödemekte zorlanıyordum. O kadar zorlandığım dönemler oluyordu ki bazen kirayı ödedikten sonra tütün almaya param kalmıyordu. Bir ev arkadaşım olsa ekonomik olarak çok rahat olurdum. Ancak yakın dostum dediğim kimseyi ev arkadaşı olarak almamayı tercih ettim. Evimde kaldılar, yedik içtik eğlendik, oyun geceleri yaptık ama sınır orada kaldı. Arkadaşlık, ortak ev sahipliğine dönüştüğü zaman işler başka hale geliyor. Asla yakın bir arkadaşınızla ev arkadaşı da olmayın. Bir taraf diğer tarafı sömürmeye başlıyor zamanla.
Siz kafanızı dağıtacağınız sosyal, fiziksel aktiviteler yapın. 1-2 seneye bugünden çok farklı bir kişi olacağınızı göreceksiniz.
Hayır, Şehiri terk edeceğim.Üniversite için mi?
15 Yaşındayım.
Arkadaş dediğim insan baba tarafından Kuzen'im.
Aga her arkadaş "kız" mı oluyor?
İşe yarar mı?
15 yaşında "git eşinle evlen" demişsin. Bu dediklerin akıl ve mantığa sığmaz. 4 sene sonra 19 yaşında olacağım. Benim annem bile 27 yaşında evlendi aga.
Daha 15 yaşındasınız. Sizin yaşınızdayken (18 yaşındayım şu an) kuaförde işe girmiştim, okumak aklımın ucundan bile geçmiyordu. LGS'de Türkiye sonuncusu olmuştum. Şimdi iyi denilecek bir dershaneye gidiyorum, hedefim ilk 50 bine girmek. Yani demek istediğim 4 sene sonra bambaşka hayatınız olur. Size birkaç sorum var;
1. Hangi parayla ev almayı düşünüyorsunuz?
2. Kiralayacaksanız, kirayı nasıl ödemeyi düşünüyorsunuz?
3. Kiralayacaksanız 2 bekar erkeğe ev verecek ev sahibini nasıl bulmayı düşünüyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.