Arkadaşlarım çok değişik

Bu ne Allah aşkına ya? İlgi göstermediğin biri bile sana iftira ediyorsa yapsan suç yapmasan suç.

Çok normal. Takma kafana sil hayatından. Büyüyünce adlarını bile hatırlamayacaksın.

Hocam bugün aklıma geldi de. Allah aşkına ben hiçbir kızla konuşmadım ki doğru düzgün. Kim benim peşimden koşar? Hangi dönemde yaşıyorsunuz?

Sizden korkmadım değil hocam, bir insan kız muhabbetlerini neden sevmez ki? Hele ki ergenlik döneminde, bilemedim...
Türümün tek örneğiyim. Elde etmediğim şeyin hakkında konuşmak saçma geliyor. Korkmanızın sebebi ne?

Türümün tek örneğiyim sanırım.
Değilsiniz. Ben de dost olabiliyorum çok zor olsa da ama sevgili olmak saçma geliyor. İhtiyaç duymuyorum ki, neden yapayım? İleride belki, ama bemar kalmayı yeğlerim. Başıma bir şey gelecek olduğunda kaybedecek pek bir şeyim olsun istemiyorum.

Bu yaşta böyle düşünceler normal kafa karışıklıkları çok oluyor, ben kızları sevmiyorum ne gerek var dersiniz ileride bir bakarsınız evli mutlu 3 çocuklu bir aile.

Bu yaşta böyle düşünceler normal kafa karışıklıkları çok oluyor, ben kızları sevmiyorum ne gerek var dersiniz ileride bir bakarsınız evli mutlu 3 çocuklu bir aile.
Aile kafası bana hiç uygun düşmüyor.
Ben dostta olamıyorum. Daha doğrusu kızlarla hiç konuşmuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…