Arkadaşlarım çok değişik

Kız peşinde koşturmamak, hesabı ödemek için strese girmemek, trip yememek yani kısacası sade bir hayat. Tek derdinin kız olmadığı kendi kendine güzel vakit geçirebildiğin hayat bana gayet güzel geliyor.
Hayatında hiç sevgilin olmadı değil mi? 🙂

Büyüdükçe fikirleriniz oturur, aklınız olgunlaşır. Geçmişe bakınca ne avel herifmişim der insan.
Yok hocam ya, onu ben de biliyorum. Ortaokulda sınıf atlayınca bile fark ediliyordu bu durum, en azından ben fark ediyordum. Ben sizin mesajınızı üniversitede kesin oluyormuş gibisinden anladım da ona ithafen öyle yazmıştım 😀

Ben sizin mesajınızı üniversitede kesin oluyormuş gibisinden anladım da ona ithafen öyle yazmıştım 😀
Olacak. Bu "asosyallik iyidir, hiç kimseye ihtiyacım yok" diyen ekip özellikle anlayacak bunu. Günümüzde insan ilişkileri, sosyal beceriler üniversiteden bile önemli.
O konu doğruda aynı konu kızlarda olacağını pek sanmıyorum. İnsan geçmişe gidip '' ya neden sevgili yapmadım?'' demez bence.
Geçmişte neden yapmadım demezsin zaten. Fikrin değişir.

Olacak. Bu "asosyallik iyidir, hiç kimseye ihtiyacım yok" diyen ekip özellikle anlayacak bunu. Günümüzde insan ilişkileri, sosyal beceriler üniversiteden bile önemli.

Geçmişte neden yapmadım demezsin zaten. Fikrin değişir.
''Ya kardeşim oradan bir keleş atsana'' buda gayet bir sosyalleşme değil mi (!)
Harbiden sırf siz beni oyun oynayan biri sandınız galiba. Kendi arkadaşlarıma gayet iyi konuşurum ama kızlara geldi mi olmuyor maalesef. İçimden gelmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı