Arkadaşlarla farklı sınıfa düşmek

Twexy

Decapat
Ben ortaokulda arkadaşım olan 2 kişiyle aynı liseye gittim (çok da samimi değilim ortalama yani) onlar aynı sınıfa düşmüş ben farklı şimdi kafam karışık onlarla aynı sınıfa aldırmalı miyim kendimi çok aldırasım da yok da sizce ne yapmalıyım?

Ben ortaokulda arkadaşım olan 2 kişiyle aynı liseye gittim (çok da samimi değilim ortalama yani) onlar aynı sınıfa düşmüş ben farklı şimdi kafam karışık onlarla aynı sınıfa aldırmalı miyim kendimi çok aldırasım da yok da sizce ne yapmalıyım?
Aldırmak istemiyorsan arkadaşının sınıfını şubesini falan öğren. Yanına gidersin her zaman veya o gelir.

Ben de okuldaki tek doğru düzgün arkadaşım diyebileceğim insanla farklı sınıflardaydım. Her teneffüs zil çalar çalmaz arkadaşın sınıfına giderdim, ne kadar edebilirsek muhabbet ederdim sonra geri dönerdim.
Eğer sınıfını değiştirebiliyorsan değiştirebilirsin tabii. Öyle bir şansın olmazsa teneffüslerde gidebilirsin diye düşünüyorum.

Çok samimi değilmişsiniz bence aldırmayın. Bende liseye geçtim ortaokuldan tanıdık biri gelmez umarım kendime yeni bir sayfa açmak istiyorum çok kötü anılarım oldu.

Çok samimi değilmişsiniz bence aldırmayın. Bende liseye geçtim ortaokuldan tanıdık biri gelmez umarım kendime yeni bir sayfa açmak istiyorum çok kötü anılarım oldu.

Öyle bir durumda haklısınız zaten hocam bende aldırmamaya karar verdim zaten aldirsam da çok samimi olmadığım için konuşmam çok sadece okula ve eve giderken birlikte gideriz yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı