Ben yenilmez diye biliyorum ama arkadaşım yenilir, çünkü burada da rapor edebiliriz dedi. Ve ben önceki maçı Wall Hack açarak oynadım (3. parti yazılım yok.) OW banı yer miyim?
"Arkadaşlarıma karşı troll amaçlı."Hile ile oynamanın kimseye yararı yok. Emek hırsızlığı yapmayalım.
Arkadaşlarınla oynasan da emek hırsızısın, umarım en kısa sürede ban yersin! Emek hırsızı seni! (!)"Arkadaşlarıma karşı troll amaçlı."
Hayatımda gördüğüm en gereksiz duyar.Hile ile oynamanın kimseye yararı yok. Emek hırsızlığı yapmayalım.
Hiçbir sıkıntı olmaz dostumBen yenilmez diye biliyorum ama arkadaşım yenilir, çünkü burada da rapor edebiliriz dedi. Ve ben önceki maçı Wall Hack açarak oynadım (3. parti yazılım yok.) OW banı yer miyim?
Ha bide arkadaşım o kadar yenmeye çalışıyor diye acıyıp maçı 16-13 bilerek kaybettikArkadaşlarınla oynasan da emek hırsızısın, umarım en kısa sürede ban yersin! Emek hırsızı seni! (!)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.