Arkaplanda şarkı çalma

Makaleler
7
Arkadaşlar merhaba. Bir site üzerinde çalışıyorum. Her şey tamam ancak bir sorun var. Siteye girince otomatik olarak sınırsız bir müzik koymak istiyorum. Müzik hazır, ancak ne denersem deneyeyim arka plana müzik koyamadım. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Arkadaşlar merhaba. Bir site üzerinde çalışıyorum. Her şey tamam ancak bir sorun var. Siteye girince otomatik olarak sınırsız bir müzik koymak istiyorum. Müzik hazır, ancak ne denersem deneyeyim arka plana müzik koyamadım. Yardımlarınızı bekliyorum :)

Hangi siteyi kullanıyorsunuz ve genelde müzik koymak için belli bir ücret ödemeniz lazım

Denediniz mi?

Hangi siteyi kullanıyorsunuz ve genelde müzik koymak için belli bir ücret ödemeniz lazım

Kendi projesi için ne gibi bir ücret kime öder ki?

Anlamadım hocam.
Denediniz mi?

Deniyorum hocam bir saniye.
Hocam oluyor ama bir düğme çıkıyor ona basarak çalıyor.
Benim istediğim siteye girer girmez otomatik olarak çalması.

<audio controls autoplay loop> <source src="ses.mp3" type=" audio/mpeg "> </audio>

Gizlemek için Css: audio{display:none}

Gizlemek için direkt:

<audio controls autoplay loop hidden> <source src="ses.mp3" type=" audio/mpeg "> </audio>

Bu şekilde bittikçe tekrarlar ve audio gözükmeden arka planda çalar.

En sevmediğim şeylerden biridir, siteye girince çalan müzik. İş yerimdeki bilgisayarın önbelleği doluyor, açtığım sekmelerden birinde böyle cazırtı çıkartan bir firmanın sayfası olunca. Zaten arka planda ruh halime uygun bir tıkırtım var benim. (Ruh halime göre 3rd movement da olabilir, İstanbul hovardası da.) Yapmayın çok itici geliyor bana sitede çalan müzik.

Denediniz mi?

Ben eğer bir site kullanıyorsa diye dedim kusurumuz varsa AF
Ola

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı