Arma 3 güzel mi?

YouTube'da videolar izlemiştim. Millet araçlarla çatışmaya giriyor, tepeden helikopterler sağda solda tanklar ZPT'ler falan. Oha çok iyi oyun deyip almıştım. Bir kere bile o şekilde oyuna giremedim. Varsa yoksa saçma sapan Role Play serverleri. O serverlerde de 3-4 tane ergen, geliyor durup dururken ''Yere yat, sürün, şunu bunu yap'' deyip RP yapıyor sözde. Oyun mekanik vs. olarak güzel ama ben trailerdeki gibi modları hiç oynayamadım.

Eğer RP serverlarında falan oynayacaksan bence gerekli değil. KOTH serverları zevkli oluyor Battlefield hissiyatı veriyor. Özellikle RHS KOTH çok zevkli. Onun dışında arkadaş çevren varsa Custom scenario oynayabilirsin. Bence hala alınır ama Arma Reforger durumunu bilmiyorum şu an eğer iyi durumdaysa millet ona geçebilir.

Eğer RP serverlarında falan oynayacaksan bence gerekli değil. KOTH serverları zevkli oluyor Battlefield hissiyatı veriyor. Özellikle RHS KOTH çok zevkli. Onun dışında arkadaş çevren varsa Custom scenario oynayabilirsin. Bence hala alınır ama Arma Reforger durumunu bilmiyorum şu an eğer iyi durumdaysa millet ona geçebilir.
Offline için nasil bir oyun değer mi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı