Arma 3 satın alınmalı mı?

DLC'ler şu anda ne kadar bilmiyorum ama çok tavsiye ettiğimi söyleyemem. Ben hiç birini almadan oynadım. Bir eksiklik de çekmedim bu zamana kadar.
Neredeyse hiçbir oyunun düz versiyonunu satın almıyorum, öyle bir alışkanlığım var. Contact Edition 25 Temmuz'da çıkacak güncel bir paketmiş, sanırım onu tercih edeceğim.

Neredeyse hiçbir oyunun düz versiyonunu satın almıyorum, öyle bir alışkanlığım var. Contact Edition 25 Temmuz'da çıkacak güncel bir paketmiş, sanırım onu tercih edeceğim.
İkisinden birini tercih edecekseniz Apex derim. Biraz daha oturmuş bir yapısı var. Genelde görev falan ekliyorlar yeni DLC'ler ile, kimse de beğenmiyor NPC mekanikleri çok kötü olduğu için.

Bunun dışında yeni gear ve silahlar olarak Apex daha kapsamlı bir DLC.

Biraz daha oyunu inceleyeceğim, karar verirsem şu şekilde düşünüyorum.

409491

@Inotorious Hikaye modu nasıl? Veya tek kişi oynasam zevk alır mıyım?
Tavsiye etmem, kendi kendine bir hikayesi fakat NPC mekanikleri aşırı kötü, 600m'den tabanca ile tek yiyebiliyorsunuz. Zaten kimse atölyedeki custom görevler dışında oyunun kendi hikayesini oynamıyor.
Biraz daha oyunu inceleyeceğim, karar verirsem şu şekilde düşünüyorum.

Eki Görüntüle 409491
Contact'i almayın bence. Oyunun kendisini biraz denedikten beğenirseniz alırsınız.
Bozuk mekanikli NPC'lerin olduğu görev için 60 TL değmez.

Tek kişi online sarar mı?
Ben oynadığım kadarıyla gayet zevk aldım. Oyuncular çoğunlukla takım oyununa önem veriyorlar. Squad gibi bir takım/bölük sistemi yok ancak özellikle US sunucularda bir çok yardımsever ve eğlenceli oyuncularla karşılaşmak mümkün. Siz kendiniz ayrılmadığınız sürece takım arkadaşlarınız sürekli sizinle beraber olur yani.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı