"ARMA" Computer kanalı haklı mı?

Mamistv1

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7600
RX 7800 XT
16 GB DDR5 5600 MHZ Goodram
1 TB M2 SSD Goodram
1 + 1 TB 3,5 HDD Wd Blue ve Segate.
750W 80+ THERMALTAKE
C15 RAMPAGE soğutucu

Samsung S25
İyi akşamlar. YouTube'da "ARMA Computer" diye bir kanal var. Bu kanal sürekli diğer PC YouTuber'lerini gömüyor ve toplama ve hazır sistem satan siteleri sürekli kötülüyor. Yorumlara bakarsak da izleyicelerin birçoğu destekliyor. Adam sürekli kendini ben yok şöyle biliyorum, yok çocukluğumdan beri uğraşıyorum, en iyisi biziz diye avaz avaz bağırıyor.

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Sürekli diğer PC YouTuber'lerini kötülemesi sinirimi bozuyor, özellikle yayında yayıncı ve dolandırıcı olduklarını söylüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar. YouTube'da "ARMA Computer" diye bir kanal var. Bu kanal sürekli diğer PC YouTuber'lerini gömüyor ve toplama ve hazır sistem satan siteleri sürekli kötülüyor. Yorumlara bakarsak da izleyicelerin birçoğu destekliyor. Adam sürekli kendini ben yok şöyle biliyorum, yok çocukluğumdan beri uğraşıyorum, en iyisi biziz diye avaz avaz bağırıyor.

Bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz? Sürekli diğer PC YouTuber'lerini kötülemesi sinirimi bozuyor, özellikle yayında yayıncı ve dolandırıcı olduklarını söylüyor.

Gram haklılık payı yok. Sattıkları sistemler tam anlamıyla kazık ve fiyatına göre oldukça berbat.

Gram haklılık payı yok. Sattıkları sistemler kazığında ötesinde fiyatına göre berbat sistemler.

Bende inceledim, gömdüğü sitelerden 20k daha pahalıya satıyor, yetmiyor sözde bu sitelerden alınan sistemlerin %99'u bozukmuş. Aşırı sinir bozucu birisi, üzerine çokça onu seven ve ona katılan insan olması daha da sinir bozucu.

Bu kimmiş ya?

İyi akşamlar. YouTube'da "arma Computer" diye bir kanal var. Bu kanal sürekli diğer PC YouTuber'lerini gömüyor ve toplama ve hazır sistem satan siteleri sürekli kötülüyor. Yorumlara bakarsak da izleyicelerin birçoğu destekliyor. Adam sürekli kendini ben yok şöyle biliyorum, yok çocukluğumdan beri uğraşıyorum, en iyisi biziz diye avaz avaz bağırıyor.

100 bin liraya 5070? Anlıyorum hocam. 3070'li sistem satıyorlar hala bir de. Garip insanlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kimmiş ya.

100 bin liraya 5070? Anlıyorum hocam. 3070'li sistem satıyorlar hala bir de. Garip insanlar.

Bu arkadaşa göre: Kasaları aşırı küçükmüş ve büyük kasalara göre daha çok daha serinmiş. Diğer sitelerden alınan sistemlerin birçoğu hatalıymış, diğer YouTuber'ler bilgisayar bilgisi sıfırmış, sadece al sat yapıyorlarmış...

İşin en komik tarafı daha geçen açtıkları yayında "diğer sitelerdeki sistemlerin aşırı pahalı" olduğunu söylerken bugün ki yayında "diğer sitelerdeki sistemlerin tek avantajı ucuz olması" diyor.

GT710'u 42.000TL'ye satıyorlar 🤣

1762630417593.png

Onu görmemiştim bile...

8 dakikadır test raporu bekliyorum.

1762630964649.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı