Steam Arma serisi indirimde!

@Hxrea, oyunun zamanında DLC içerikleri pahalı değildi. Hatta oyun 100 TL fiyattayken 175 TL'ye ana oyun + tüm DLC paketleri vardı. Dolara geçtikten sonra ve zam yedikten sonra aşırı derecede mantıksız hale geldi. Fiyasko diyemeyiz ama saçmalık.

@333365, SCS'de işini iyi yapıyor ama. İçerikleri oyunun ana fiyatının üstünde olmasını hak ediyor.

@Hxrea, yakında tırları da DLC'ye dökerlerse şaşırmam.
@UmutMelihAkyol, iyiler. Haklarını yemiyorum ancak önceden tek bir paket altında bir sürü harita yapıyorlardı. Şimdi onu bile tekli olarak yapmaya başladılar.

ETS'yi az çok oynadım, şimdiye kadar öyle bir şey görmedim. Yaparlarsa kendileri kaybeder ancak yapacaklarını sanmıyorum. Pazarlama doğru olduğunda bir sıkıntı yok.

@Hxrea, harita işini DLC'ye döktükleri zaman da her harita için ayrı DLC çıkartmayacakları söyleniyordu ancak yaptılar. Ne olacağı belli olmaz.

Arkadaşlar, oyun DLC'siz tek oyunculu oynanıyor mu? Almayı düşünüyorum, online ile işim yok, kendim takılmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@omerx6, Arma serisini oynayanların büyük bir kesimi Online için alıyor, tek kısımda herhalde tadı çıkmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı