Steam Battlefield Serisi İndirimde

Oyuna girdim, 10 dakika oynadım. Hiçbir şey anlamadım.
15-16 yıl önce Call of Duty oynamıştım internet kafede.
O zamanlardan beri bu tarz oyunlar hiç oynamadım. Eğlencelidir umarım
Kisinin Tarihe ilgisi varsa guzel gider BF 1 ve 5.

Cunku BF 1; birinci dunya savasini konu aliyor (Gelibolu cephesinde Osmanli askerleri Turkce konusuyorlar).

BF 5; ikinci dunya savasini konu aliyor.

Bu ikisinin baglayiciligini dusunerek iki dunya savasini oynayarak bitirmis olmak bence oyuncuya guzel hisler yaratabilir. Yoksa oylesine oyun oynuyormus gibi oynamak pek akmayabilir. Nacizane gorusum bu yonde.

Arkadaşlar serinin hangi oyununu almalıyım sizce? Çoğunlukla CS2 oynayan biriyim ve biraz değişiklik arıyorum, güncel olan iyidir diyip son oyunu mu almalıyım yoksa diğer arkadaşların söylediği gibi hikayesi iyi diyip 1. oyunu mu almalıyım? Daha önce hiç oynamadığım bir seri bu arada.

Bf 1 alacağım ama düz oyunda bazı silahlar vs kullanilmiyormus. Dlc olarak almamız gerekenler hangileri . Online için alıyorum oyunu bu arada

Bf 1 alacağım ama düz oyunda bazı silahlar vs kullanilmiyormus. Dlc olarak almamız gerekenler hangileri . Online için alıyorum oyunu bu arada
Steamdeki sürümü alırsan silahların yarısı açık oluyor + silah parçası çıkan kutulardanda veriyor 15-20 adet. Öbür silah paketleri çok pahalı değmez. Zaten silahlarda aşağı yukarı aynı. Oynayarak çok rahat kutuda kasabiliyorsun. Bu oyunda kutu açarak kazandım tüm silahları. Ama uğraşamam diyorsan 10 dolara bu DLC ile tüm silahlar açılıyor.

Yorum için teşekkürler. Bu paket ile tank, uçak vs. de kullanabiliyor muyuz ? Bir de 5-6 dlc var geri kalanlar nedir önemli mi ? Bir de bununla beraber oyunu da almak lazım sanırım.

Steamdeki sürümü alırsan silahların yarısı açık oluyor + silah parçası çıkan kutulardanda veriyor 15-20 adet. Öbür silah paketleri çok pahalı değmez. Zaten silahlarda aşağı yukarı aynı. Oynayarak çok rahat kutuda kasabiliyorsun. Bu oyunda kutu açarak kazandım tüm silahları. Ama uğraşamam diyorsan 10 dolara bu DLC ile tüm silahlar açılıyor.
10 dolar fazlaymış. Oyunu 2 dolara aldık zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı