Kişisel Bakım Armani Stronger With You 30 ML + Intensely 15 ML 1260 TL!

zvack

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2020
Mesajlar
688
Makaleler
1
Düz Intensely isteyenler buna da bakabilir.
Gider hocam hatta eğer çok kapalı ortamlarda bulunmuyorsanız yazın bile gider edt hali. İntensly zor ancak.
Yok hocam gider de yani kışın tamam hani tatlı vanilya falan ama hafif kalmaz mı yani. Esans oranı az olduğu için kalıcılık üzer mi?
 
Düz ıntensely isteyenler buna da bakabilir.

Yok hocam gider de yani kışın tamam hani tatlı vanilya falan ama hafif kalmaz mı yani. Esans oranı az olduğu için kalıcılık üzer mi?

Pek sanmıyorum hocam bence kalıcılıkta pek sorun yok olmazsa yanınıza alır sıkarsınız ha eğer para konusundan dolayı sorun ediyorsanız muadil direkt olarak tavsiyemdir.
 
Emporio Armani Stronger With You 30 ML ve yanında hediye gelen tanışma boyu Stronger With You Intensely 15 ML (stoklarla sınırlı) sadece 1260TL, Nays ile 1071 TL! Ikiside harika bir kış parfümü, şuan mevsimi olmasada 5-6 ay sonra kullanmaya başlarsınız, muhtemelen o zamanlar daha pahalı olacak. Satıcının ARMANI BEAUTY olmasına dikkat edin. Emporio Armani Stronger With You Parfüm EDT Erkek 30 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Yine satıcısı ARMANI BEAUTY. 165Ml'si 3000'e geliyor. 55Ml'si 1000TL yani. Denemek vs. için alacak olan 50Ml, beğenipte alacak olan bunu tercih etmesi daha mantıklı bence.
 
Emporio armani stronger with you 30 ML ve yanında hediye gelen tanışma boyu stronger with you ıntensely 15 ML (stoklarla sınırlı) sadece 1260TL, Nays ile 1071 TL! İkisi de harika bir kış parfümü, şu an mevsimi olmasa da 5-6 ay sonra kullanmaya başlarsınız, muhtemelen o zamanlar daha pahalı olacak. Satıcının armanı beauty olmasına dikkat edin. Emporio Armani Stronger With You Parfüm EDT Erkek 30 ml Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Hediye edilen parfüm diğeriyle aynı mı?
 
Emporio Armani Stronger With You Intensely Giorgio Armani cologne - a fragrance for men 2019
ikisini de 2 sekmede açıp karşılaştırabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı