Armoury Crate "4102" hatası

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r7 9800x3d
rtx 5070 ti 16gb
2x32gb ram
asus tuf gaming b850-plus wifi
Sorunum başlıkta, anakartım ASUS TUF Gaming B850-Plus Wi-Fi, programı kurarken ilk açılan pencerede kuruluyor fakat sonraki pencerede güncelleniyor derken 1-2 servisi indirdikten sonra bu hatayı veriyor.

Son düzenleme:
Sisteminizi yeniden başlatıp tekrar Başlat menüsünden programın kurulup kurulmadığını kontrol eder misiniz?

Bir de silip yüklemeyi tekrar dener misiniz?
Silme işlemini bu yazılım ile yapmalısınız ancak.

Buradan Uninstaller'ı indirmeniz gerekiyor.

Sisteminizi yeniden başlatıp tekrar Başlat menüsünden programın kurulup kurulmadığını kontrol eder misiniz?

Bir de silip yüklemeyi tekrar dener misiniz?
Silme işlemini bu yazılım ile yapmalısınız ancak.

https://dlcdnta.asus.com/pub/ASUS/mb/14Utilities/Armoury_Crate_Uninstall_Tool.zip?model=ArmouryCrate&Signature=bDqV6uvayhmwInBr9Ca~apY0u9B2OKX4ZMSbfh-0hchO8N~BLgI8-jnFDB1sjThjp~uKNVzTjh04ulNjbMq4spHbYbxGcx9ADni4vIvUsMEt~5gVGHAEXi7uyRer1dALHaBA82kg1GNJg4690fIRqKm~bvKsZwWSAoVg7FWpHfQnyXtkndp0oeU9P4f~wV63QjSlIkO8R38e-Xha~jWkLA2vL~~C~jUcwhpWUcKN6B1GGib7tBi4noOOvzWHQAr8OHzcj309Vr-l-UMpRBHGzuzalcbwh8Z6RGkEGOOazE-xbvNzSolAJv81PT0cfuNkGyI52ZxnvjbHYCZMruTHeg__&Expires=1751376281&Key-Pair-Id=K2ITB7O97XKKCX
bu dediğinizi 20-30 defa denedim

Çözümlerim şu anlık tükendi üzgünüm efendim.

Son kez indirmeyi deniyorum fakat bu da olmazsa en azından anakarta bağlı RGB'lerin renklerini değiştirebileceğim bir program var mı güvenli düzgün çalışacak zarar veremyecek çakışmayacak.

Son kez indirmeyi deniyorum fakat bu da olmazsa en azından anakarta bağlı RGB'lerin renklerini değiştirebileceğim bir program var mı güvenli düzgün çalışacak zarar veremyecek çakışmayacak.
Başka bir konu açmanızı tavsiye ederim efendim. Ben pek anlamıyorum.

Başka bir konu açmanızı tavsiye ederim efendim. Ben pek anlamıyorum.
1751376382140.png

böyle bir şey diyor bu olabilir mi sorun acaba

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı