Armoury Crate anakartı görmüyor

Kedycik

Hectopat
Yer
Cultist Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
ASUS markasının hem anakart hem de ekran kartı var. Ekran kartımı uygulama görüyor ama anakartımı görmüyor. LED ışıklar eski renginde kaldı anakartı nasıl tekrar tanımlayabilirim?

resim_2021-05-18_181740.png

Bu Armoury Crate saçma sapan şekilde kendi kendine aygıtları tanımıyor. Reset atın gelebilir
valla öyle bi diski optimize edim dedim restart et falan fistan derken yok oldu anakart
Aura yüklü mü genellikle Aura yüklü olmadığı zaman anakartı görmüyor.
Software and Utility kısmından Aura'yı indirin.
Aura zaten armoury crate içinde olan bişey daha fazla customize yapmak istiyorsan Aura Creator indiriyosun hem Aura dediğimiz şey ışık benim sorunum uygulamanın anakartı görmemesi

valla öyle bi diski optimize edim dedim restart et falan fistan derken yok oldu anakart

Aura zaten armoury crate içinde olan bişey daha fazla customize yapmak istiyorsan Aura Creator indiriyosun hem Aura dediğimiz şey ışık benim sorunum uygulamanın anakartı görmemesi
Kral işte sen AURA kurmadığın için uygulama tanımıyor

Vallahi öyle bir diski optimize edim dedim restart et falan fistan derken yok oldu anakart.

Aura zaten Armoury Crate içinde olan bir şey daha fazla customize yapmak istiyorsan Aura creator indiriyorsun hem Aura dediğimiz şey ışık benim sorunum uygulamanın anakartı görmemesi.

Siz dediğimi yapın sonra çözüm olarak işaretleyin bizde yaşadık bu sorunları.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı