1-) Armoury Crate sitesi üzerinde bu programı kaldırma yazılımı var onla komple kaldırayım diyorum.
2- Armoury Crate 2.93GB boyutlu full versiyonu var onu indireyim manuel kurmuş olayım. Belki ağ kaynaklı bug yaşanıyor olabilir.
3- Log yazılımı enable yapayım.
Bu şekilde denemedim. Full kaldırıp temiz kurulum yaptıydım ancak yine otomatik kurulumu ile yaptım. Birde manuel olarak tüm dosyayı kendim indirip deneyeceğim.
Dediğiniz gibi olabilir Ryuo III 360mm ile ilgili bir güncelleme geliyor olabilir.
Kendi sitesi üzerinden Armoury Crate desteği olan cihazları kontrol ettiğimde RYUO 120 ve 240 yazıyor ancak 360 yazmıyor. Bu durumu Asusa yazdım, dönüş bekliyorum.
Ayrıca Asus rog crosshair x670e extreme anakartı bios sürümüm 922
Yeni versiyon 17.03.2023 tarihi itibariyle (925) gelmiş. Bu durum da etkiliyor mu bilmiyorum güncelleme yapıp bunu da deneyeceğim.
İlla ki çözecez
Çözümü buraya yazacağım aynı sorunu yaşayanlar da yazdıklarımızı okuyarak faydalansınlar.
1-Arkadaşlar az önce 925 bios versiyonuna güncelledim.
2-Armoury Crate yazılımının kendi toolu ile yazılımı kaldırdım.
3-2.93 GB boyutlu full versiyonu indirip kurdum. Tek tek cihazlarımı program kurulumunda seçtim.
4-Log tutmasını aktifleştiren toolunu çalıştırdım.
5-Program içerisinde güncelleme versiyonundan en güncel hale getirdim.
SONUÇ: Asus Rog Ryuo III 360mm Argb AIO Liquid Cpu Cooler (Sıvı Soğutma) Anime led kontrolünü yapabilmem için Armoury Crate yazılımında halen görünmemektedir.
Deneyeceğimiz başka bir yol var ise deneyeyim.
İncehesaptan satın almıştım ürünü, onlara da mesaj attım acaba donanımsal bir sıkıntı mı diye. Asusa da kendi müşteri hizmetleri uygulamasından bildirimde bulundum, e posta ile dönüş gelecektir. Şimdilik yapabildiklerim bunlar. Bakalım gelecek dönüşlere göre buradan yine paylaşım yapacağım.