Armoury Crate sonrası işlemci sıcaklık ve stabilite problemleri

• Konuyu başlatan BEACT
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 345
3 Pass tamamladı hiçbir hata çıkmadı 4. yü bekleyemeyeceğim daha fazla. Durdurma şansım var mı?

Testi durdurmak güvenli, ancak testin daha kapsamlı olması için birkaç Pass daha yapmak iyi olur hata görmediysen ve RAM'den şüphe etmiyorsan, durdurup sisteminizi normal şekilde kullanabilirsin.
Durdurup çıkmak için
Memtest ekranında "ESC" tuşuna bas.

Testi durdurmak güvenli, ancak testin daha kapsamlı olması için birkaç Pass daha yapmak iyi olur hata görmediysen ve RAM'den şüphe etmiyorsan, durdurup sisteminizi normal şekilde kullanabilirsin.
Durdurup çıkmak için
Memtest ekranında "ESC" tuşuna bas.
Hocam selamlar, mesajınızı beklerken uyuyakalmışım 🤣 bilgisayar da 4 pass’i bitirmiş. Bir sıkıntı çıkmamış testte. Dolayısıyla hala aynı problemle karşı karşıyayım. Format mı atsam diye düşünüyorum sizce bir şeylerin düzelme şansı olur mu? Ben bu sıkıntıların ana kaynağının armoury create olduğunu düşünüyorum.

Hocam selamlar, mesajınızı beklerken uyuyakalmışım 🤣 bilgisayar da 4 Pass'i bitirmiş. Bir sıkıntı çıkmamış testte. Dolayısıyla hala aynı problemle karşı karşıyayım. Format mı atsam diye düşünüyorum sizce bir şeylerin düzelme şansı olur mu? Ben bu sıkıntıların ana kaynağının Armoury Crate olduğunu düşünüyorum.

Sizinle aynı sorunu yaşayan birisi vardı dün cevaplamıştım tarayıcının ve YouTube'nin donduğunu söyledi aynı şeyler onda işe yaradı
Siz temiz bir format çekin hocam en iyisi. Ve uyumsuz şeyler indirmemeye dikkat edin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı