Daha fazla
Merhaba, dün uygulamaları karıştırırken Armoury Crate uygulamasını buldum. Meğer 1-2 sene önce konusunu açtığım ASUS ROG Ryuo 120 ekranı nasıl değiştirilir? konusuna çözüm bulmuşum. Uygulama ROG Ryuo 120 için güncelleme yapmamı istedi bende onayladım. Ancak güncellemeden sonra fanlar bir tık daha hızlı dönmeye başladı. Eskiden UPS'in sesi bile daha çok kulağa batıyorken şu an 2010 senesinden kasa kullanıyormuşum gibi ses alıyorum. Bazen kısılıyor bazen artıyor ses. Anlık işlemci kullanımına göre değişiyor da olabilir.
Hafif sol üstte yer alan en soldaki seçenek "Sessiz" seçeneği, ona alınca eskisi gibi fazla ses çıkartmıyor ancak olmaması gereken bir şey yapar mıyım diye bir şüphe var içimde. Güncellemeden sonra nasılsa öyle bıraktım şu an. Bu ayarın böyle kalması, fanın kullanıma göre 2-3 saniyede birden sesli çalışıp bir anda susması falan ileride sorun çıkartabilir mi? Yoksa sessiz olarak ayarlasam da olması gerektiği gibi çalışır mı?
Hafif sol üstte yer alan en soldaki seçenek "Sessiz" seçeneği, ona alınca eskisi gibi fazla ses çıkartmıyor ancak olmaması gereken bir şey yapar mıyım diye bir şüphe var içimde. Güncellemeden sonra nasılsa öyle bıraktım şu an. Bu ayarın böyle kalması, fanın kullanıma göre 2-3 saniyede birden sesli çalışıp bir anda susması falan ileride sorun çıkartabilir mi? Yoksa sessiz olarak ayarlasam da olması gerektiği gibi çalışır mı?
Son düzenleyen: Moderatör: