lauwia Centipat Katılım 17 Haziran 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #1 Armoury Crate yüklüyecektim bilgisayarımı formatladığım için fakat yüklerken 504 kodlu hatayı aldım. İnternet bağlantısını kestim tekrar bağlandım olmadı, yeniden başlattım bilgisayarımı yine olmadı. Bilen kişiler yardım edebilir mi? Dosya Ekleri 1626132787572.png 373,2 KB · Görüntüleme: 86
Armoury Crate yüklüyecektim bilgisayarımı formatladığım için fakat yüklerken 504 kodlu hatayı aldım. İnternet bağlantısını kestim tekrar bağlandım olmadı, yeniden başlattım bilgisayarımı yine olmadı. Bilen kişiler yardım edebilir mi?
X xNereY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2019 Mesajlar 1.223 Çözümler 4 13 Temmuz 2021 #2 Başlat kısmına Armoury Crate yazıp bakar mısınız? Çok hatalı bir driver uygulaması, yüklenmedi yazıp yükleyebiliyor. Artı 0 Eksi
Başlat kısmına Armoury Crate yazıp bakar mısınız? Çok hatalı bir driver uygulaması, yüklenmedi yazıp yükleyebiliyor.
volkankara74 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.433 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis 13 Temmuz 2021 #3 Armoury Crate yükleme aracını kullanırken sadece Armoury Crate yükle de. Alttaki diğer araçların tikini kaldır. Onları seçince hata veriyor. Artı 0 Eksi
Armoury Crate yükleme aracını kullanırken sadece Armoury Crate yükle de. Alttaki diğer araçların tikini kaldır. Onları seçince hata veriyor.