Çözüldü Armoury Create LED’leri Görmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

orhangulasti

Centipat
Katılım
3 Ocak 2023
Mesajlar
143
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: Asus TUF Gaming B550 Plus Wifi
İşlemci: Ryzen 5 5600
Ram: Corsair Vengeance RGB Pro 8x4 32GB 3600 MHz
Ekran Kartı: MSI Gaming X RX 6600 XT
Kasa: Xigmatek Poseidon EN45044
Psu: Gigabyte P750GM 750W 80+ Gold
Klavye: Logitech G413 Pro Carbon
Fare: Asus TUF Gaming M3
Kulaklık Asus Tuf Gaming H3 Wireless
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Polis
Ekran kartı
MSI GAMING X RX6600XT
Anakart
ASUS TUF GAMİNG B550 PLUS WIFI
İşlemci
Ryzen 5 3600
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda ARGB Ledler ile ilgili sorun yaşıyordum. Sorun pek çok kez çözülmeyince format atayım dedim. Fakat format sonrasında Asus’un kendin faresini dahi görmüyor. Signal RGB uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorum ama Aura SYNC üzerinden hiç bir şekilde kontrol edemiyorum. Bildirim panelinde Corsair DRAM algılandı ARGB için taratın şekilde bildirim görünüyor. Bastığımda eskiden anakartın sekmelerinde çıkan aydınlatma bölümü çıkmıyor. Orada aygıt tarama vardı onuda yapamıyorum. Pek çok kez sildim tekrar kurdum ama nafile. BIOS Sürümüm güncel. Anakartım arızalı diye düşündüm ama Armoury Create dışında diğer uygulamalardan ledleri kontrol edebiliyorum.
Fotoğraflar:
49FB277F-E6C6-4460-8767-2ADC53A1CC8A.jpeg
8AAF1675-7CA0-4DA0-AA95-D86F4043A14E.jpeg
F828FF6E-A0B2-4154-8DE2-4D51EE79B045.jpeg


Konu çözüldü arkadaşlar ASUS sitesi üzerinden Armoury Create offline sürümünü indirdim. Kurulum esnasında tüm aksesuarları kurdum. Sorunsuz çalışıyor.
 
Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımda ARGB LED'ler ile ilgili sorun yaşıyordum. Sorun pek çok kez çözülmeyince format atayım dedim. Fakat format sonrasında ASUS'un kendin faresini dahi görmüyor. Signal RGB uygulaması üzerinden kontrol edebiliyorum ama Aura Sync üzerinden hiçbir şekilde kontrol edemiyorum. Bildirim panelinde Corsair DRAM algılandı ARGB için taratın şekilde bildirim görünüyor. Bastığımda eskiden anakartın sekmelerinde çıkan aydınlatma bölümü çıkmıyor. Orada aygıt tarama vardı onu da yapamıyorum. Pek çok kez sildim tekrar kurdum ama nafile. BIOS sürümüm güncel. Anakartım arızalı diye düşündüm ama Armoury Crate dışında diğer uygulamalardan LED'leri kontrol edebiliyorum.
Fotoğraflar:
Eki Görüntüle 1662035Eki Görüntüle 1662036Eki Görüntüle 1662037

Konu çözüldü arkadaşlar ASUS sitesi üzerinden Armoury Crate offline sürümünü indirdim. Kurulum esnasında tüm aksesuarları kurdum. Sorunsuz çalışıyor.

Ofline sürüm?
 
Hocam armoury create ilk sürümü her sdk yi barındırıyor. Onu indirirsen kurulum ekranında hangi ürünlerin sdksını kurmak istediğini soruyor sana. Direkt güncel sürümü kurarsanız sorun düzelmiyor. Bazı sdkları eksik kalıyor. Ama yine bu sorunda uygulamadan kaynaklı. Güncelleme Yaparken anakartın yazılımını hatalı kurduğu için oluyor.
 
Hocam Armoury Crate ilk sürümü her SDK'yi barındırıyor. Onu indirirsen kurulum ekranında hangi ürünlerin SDK'sını kurmak istediğini soruyor sana. Direkt güncel sürümü kurarsanız sorun düzelmiyor. Bazı SDK'ları eksik kalıyor. Ama yine bu sorunda uygulamadan kaynaklı. Güncelleme yaparken anakartın yazılımını hatalı kurduğu için oluyor.

Full instalation sürümünümü indiriyoruz.

Hocam armoury create ilk sürümü her sdk yi barındırıyor. Onu indirirsen kurulum ekranında hangi ürünlerin sdksını kurmak istediğini soruyor sana. Direkt güncel sürümü kurarsanız sorun düzelmiyor. Bazı sdkları eksik kalıyor. Ama yine bu sorunda uygulamadan kaynaklı. Güncelleme Yaparken anakartın yazılımını hatalı kurduğu için oluyor.
linkini atarmısınız
 
Son düzenleme:

Hocam sorunu hallrttim Armoury Crate uygulamasını kaldırma aracı ile temiz bir şekilde kaldırdım ardından Armoury Crate litre i ve Full instalationu indirdim Lite logu açtım ardından Full instalationu açtım onları kurduktan sonra Armoury Crate'in normal yazılımını indirdim ve sorun çözüldü.
 

Geri
Yukarı