Ya çok yenidir ya da bir tane videosu bile bulunamayacak kadar tercih edilmeyen bir motosiklettir. Bütçeniz nedir? Başka motor önerisi yapabilir miyiz?
125CC ve scooter arıyorsunuz sanırım, değil mi?
Drift L düşünebilirsiniz. Fiyatı yükseldi ama 2. el sıfıra yakın bulursanız TVS Raider 125 de düşünebilirsiniz.
Ya çok yenidir ya da bir tane videosu bile bulunamayacak kadar tercih edilmeyen bir motosiklettir. Bütçeniz nedir? Başka motor önerisi yapabilir miyiz?
TVS daha iyi gibi duruyor Drift L'den.
Dostum selamlar bahsettiğin motorun kullanıcısıyım motor ile şimdiye kadar 500 km gezdim genelde arkamda artçı vardı ve iki kişi beraberken bile makine top Speed'de 110 hız ile gidebiliyor bir günde aralıksız 100 km yaptığımı bilirim ve hava soğutma olmasına rağmen gıkını bile çıkarmadı motor henüz yeni satışa çıktı 2024 model bu sebepten dolayı popüler değil araştırmak isteyen arkadaşlar arora mt 125 ile karşılaştırabilir kısmen aynı ikisini de test ettim ve kasa tipleride aynı senden ricam bilmediğin bir motoru kötülememen ( bu motor yerine drift tercih et demişsin gördüğüm driftlerin genelde son gördüğü plakalığım oluyor
Dostum düşünmene gerek yok yerinde olsam TVS ve drift yerine (drift zaten bu listeye giremez bile) arora shark alırdım motor kendinden koruma demirli ve ayak marşlı gelmekte ve diğer motorlara göre daha dolu olduğunu söylemekten kaçınmam arkadaşın övdüğü TVS Raider 125'in frenleri tutmuyor bile adam frene bastıktan 10 dakika sonra duruyor ön arka cbs varken bence shark daha iyi ve 3. viteste eğer ki ben zorlarım dersen 73 kadar görebilirsin isteyene kanıtta atarım yarın cevaplamanız yeterli iyi akşamlar.
Korktuğum birkaç şey var. Bu motoru daha önce hiç duymadım ve TVS'e göre torku daha düşük sanırsam. İnternette arattığımda hiçbir videosu çıkmıyor. Motorun son hızı kaç ve rica etsem vites hızlarını söyleyebilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.