Arşiv dosyası nasıl OBB olarak ayarlanır?

Lensyrr

Decapat
Daha fazla  
Dosyayı bir türlü .OBB yapamadım. Her şeyi denedim ama olmuyor. Verdiğim örnekteki gibi olması gerekiyor. Ama bir türlü yapamadım.
resim_2023-12-27_004601682.png
resim_2023-12-27_004640579.png

Dosyayı bir türlü .OBB yapamadım. Her şeyi denedim ama olmuyor. Verdiğim örnekteki gibi olması gerekiyor. Ama bir türlü yapamadım.
Eki Görüntüle 2065977Eki Görüntüle 2065978
Bir dosya türü için varsayılan uygulamayı kaldırmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edin:

1. Windows Gezgini'ni açın, Görünüm'e tıklayın ve açılan panelde Dosya türü uzantıları ibaresinin yanındaki kutucuğu işaretleyin. Bu işlem dosya uzantılarınızı görünür hale getirir.
  2. Masaüstünde boş bir alanda sağ tıklayın, Yeni>Metin Belgesi seçin. Belgeyi açın ve cd.. yazın. Metin belgesinin uzantısını .bat olarak değiştirin.
  3. Varsayılan uygulama ilişkisini kaldırmak istediğiniz dosyaya sağ tıklayın, Birlikte aç>Başka bir uygulama seç tıklayın.
  4. Açılan pencerede Daha fazla uygulama'ya tıklayın, listenin en altına inin ve Bu bilgisayarda başka bir uygulama seç ibaresine tıklayın.
  5. Açılan pencerede ikinci aşamada oluşturduğunuz .bat dosyasını seçin ve Tamam'a basın.
  6. Oluşturduğunuz .bat uzantılı dosyayı silin.
Böylece dosya uzantısı için belirlenmiş varsayılan uygulamayı kaldırmış olursunuz.
alıntı yapılan yer = Redirecting

Technopat Haberler

Geri
Yukarı