Arşiv için 2 TB HDD önerisi

Peki bu HDD nasıldır bilen var mı?
Genel olarak çok olumlu yorumlar gördüm. Ben de bunu düşünüyorum şimdilik ancak henüz karar veremedim. Konunun ikinci yanıtındaki WD 6TB biraz aklımı çeliyor. TB'si 250TL'den ucuza gelmiş oluyor. Yani P300'den çok daha iyi kapasite-maliyet oranı.

Genel olarak çok olumlu yorumlar gördüm. Ben de bunu düşünüyorum şimdilik ancak henüz karar veremedim. Konunun ikinci yanıtındaki WD 6TB biraz aklımı çeliyor. TB'si 250TL'den ucuza gelmiş oluyor. Yani P300'den çok daha iyi kapasite-maliyet oranı.

Karar için yardımı dokunur mu bilmem ama biraz sesi var HDD çalışırken çalıştığını belli ediyor. Eğer masa altında biraz uzakta kullanırsanız hissetmezsiniz tabii. Boyut olarak ta oyun + arşivlik işini çok rahat görür. Taşınabilir olmasından zaten büyük puan kazanır.
Ben sürekli kullanıyorum ses sürekli çıkmıyor. Çalışmadığı zamanlarda uyku moduna geçiyor sesi kesiliyor gereksiz çalışmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye

Toshiba P300 HDWD120UZSVA 2 TB 3.5" SATA 3 HDD mi gürültülü çalışıyor?​

Hayır WD harici disk olan 6TB olduğu için kutusu vs büyük sesli çalışıyor. 1TB WD harici diskim daha var o sessiz. Toshiba hakkında bilgim yok maalesef daha önce hiç kullanmadım ama ses sorunu olsa yorumlarda bildirirlerdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı